Minnie Gentry

Acteur

Minnie Gentry is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Def by Temptation

1990 | Horror

Verenigde Staten 1990. Horror van James Bond 3d en James Bond III. Met o.a. Kadeem Hardison, Bill Nunn, Cynthia Bond, Minnie Gentry en James Bond III.

Een stijlvolle horrorfilm over een theologiestudent (Bond 3d) die ten prooi valt aan een verleidelijke vrouwelijke demoon (Cynthia Bond). Een voortreffelijke vermenging van humor, spanning en erotiek in een film die de toeschouwer door de kundige regie de koude rillingen over de rug laat lopen. De rolbezetting van deze low-budgetprodukte bestaat uit zwarte Amerikanen.

Just an Old Sweet Song

1976 | Drama

Verenigde Staten 1976. Drama van Robert Ellis Miller. Met o.a. Cicely Tyson, Robert Hooks, Kevin Hooks, Eric Hooks en Beah Richards.

Een drama uit deze tijd, van Melvin van Peebles, over een negerfamilie uit Detroit wier vakantie van twee weken in het Zuiden hun hele leven verandert. Een film voor het hele gezin, sympathiek geacteerd.

Georgia, Georgia

1972 | Drama

Verenigde Staten 1972. Drama van Stig Bjorkman. Met o.a. Diana Sands, Dick Benedict en Minnie Gentry.

De betrekkingen tussen een zwarte zangeres, een blanke fotograaf en een paar Amerikaanse overlopers. Interessant, maar onevenwichtig uitgewerkt.

Come Back, Charleston Blue

1972 | Misdaad, Komedie

Verenigde Staten 1972. Misdaad van Mark Warren. Met o.a. Raymond St. Jacques, Godfrey Cambridge, Jonelle Allen, Adam Wade en Peter De Anda.

Verdere avonturen van Gravedigger en Coffin op politieklopjacht in Harlem. Naar het boek van Chester Himes. Veel geweld, geen humor en half zo goed als deel één: COTTON COMES TO HARLEM. Mooie muziek van Donny Hathaway.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Minnie Gentry op televisie komt.

Reageer