Roger Rignack

Acteur

Roger Rignack is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Friends and Ennemies

1993 | Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 1993. Thriller van Andrew Frank. Met o.a. Roger Rignack, Steven Christopher Young, Robert Restaino, Todd Anthony Bello en Dean Stockwell.

Dominick Accurso (Rignack) is een hardwerkende jongeman. Hij runt het restaurant van zijn oude vader en is verloofd met de mooie Rose-Anne (Rocheford). Een doodgewoon bezoekje aan zijn stamkroeg, samen met zijn vrienden Paul (Young) en Nick Falcone (Restaino), eindigt echter in een drama. Nick wordt gestoord door een opdringerige klant. Het komt tot een handgemeen en voordat iemand het beseft ligt de man zwaar gewond op de grond. Tegen zijn zin stemt Dominick erin toe om de hele zaak te verzwijgen. Het slachtoffer blijkt echter een officier van justitie te zijn en de politie gaat grondig te werk. De kroeguitbater Phil (Hughes) zag alles gebeuren, maar zwijgt uit vriendschap voor de jongens. De spanning onder de vrienden stijgt echter naar een ondraaglijk hoogtepunt. Knap en stylistisch opgebouwde psychologische thriller die de verandering in houding toont van enkele vrienden die betrokken zijn bij een erg ingrijpende gebeurtenis. De onbekende acteurs leveren prima werk en Stockwell is leuk in zijn klein rolletje als Freddie, de onroerendgoed makelaar. Het scenario van Mark Distefano en Tom McCluskey werd duidelijk be├Čnvloed door het werk van Quentin Tarantino, maar kreeg toch een persoonlijke noot mee. Het illustreert hoe ver mensen willen gaan om het eigen hachje te redden. Sobere fotografie van Maximo Munzi. Dolby Stereo.

True Love

1989 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 1989. Komedie van Nancy Savoca. Met o.a. Annabella Sciorra, Ron Eldard, Aida Turturro, Roger Rignack en Star Jasper.

Hoewel weinig bekend en met een gering budget gemaakt, is dit een verfrissende, uit het leven gegrepen film over een Italiaanse bruiloft in de Bronx. De kijker wordt overstelpt met sfeerbeelden en het scenario, dat geschreven werd door Savoca en haar man Richard Guay, doet nooit uit de hoogte. Alle acteurs doen goed hun best, waarbij Sciorra en Eldard perfecte rollen hebben als de ernstige bruid respectievelijk de onvolwassen bruidegom.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Roger Rignack op televisie komt.

Reageer