George Strait

Acteur, Componist

George Strait is acteur en componist.
Er zijn 2 films gevonden.

Pure country

1993 | Drama

Verenigde Staten 1993. Drama van Jerry Weintraub. Met o.a. Harley Tucker, Lesley Ann Warren, Lula Rogers, George Strait en Dusty Wyatt Chandler.

Dusty is een countryzanger die door zijn grote succes zijn rustige leven heeft moeten inruilen voor een wereld vol glitter en glamour. Na jaren van rondhangen in rokerige, armoedige bars vergeet hij waar hij werkelijk naar op zoek is. Onverwacht stopt hij met alles wat hij heeft bereikt en laat hij zijn hardwerkende manager Lula Rogers alleen achter. Hij gaat terug naar het platteland en ontmoet de rodeokampioene, Harley Tucker, waar hij op slag verliefd op wordt. Nu moet hij een manier vinden om zich te verzoenen met het verleden en de toekomst

Pure Country

1992 | Muziek, Drama

Verenigde Staten 1992. Muziek van Christopher Cain. Met o.a. George Strait, Lesley Ann Warren, Isabel Glasser, Kyle Chandler en Rory Calhoun.

De populaire country-zanger Dusty Wyatt Chandler (Strait) is de glitter en de show beu. Hij laat zijn band in de steek en gaat op zoek naar zijn familie en geboortegrond. Zijn wanhopige manager Lula Rogers (Warren) laat hun optreden toch doorgaan met de ambitieuze Buddy Jackson (Kyle Chandler) onaangekondigd in plaats van Dusty. Buddy wil hier geld uitslaan en chanteert Lula. Ondertussen heeft Dusty zich in anonimiteit teruggetrokken op de ranch van Harley Tucker (Glasser) en haar vader Ernest (Calhoun). Muzikaal drama dat slechts ten dele gelukt is. George Strait kan als zanger door de beugel, maar acteren heeft hij nog niet onder de knie. Warren schmiert op afschuwelijke manier. Gelukkig redden de veteranen Calhoun en McClure (als Dusty's grootmoeder Ivy Chandler) het een en ander van deze rolprent. Rex McGee schreef het scenario, met Richard Bowen aan de camera. Uitsluitend voor C & W-fans. Dolby Stereo en Technicolor.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer George Strait op televisie komt.

Reageer