Manuel Colao

Acteur

Manuel Colao is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

La corsa dell'innocente

1992 | Drama, Thriller

Frankrijk/Italië 1992. Drama van Carlo Carlei. Met o.a. Manuel Colao, Federico Pacifici, Nicola Di Pinto, Francesca Neri en Sal Borgese.

Een prachtige debuutfilm van regisseur Carlei. Deze nachtmerrie-achtige, gewelddadige film met als thema kindermishandeling is de laatste van producent Franco Cristaldi, die vlak daarna stierf. De kleine Vito (Colao) is een dromerige, slimme jongen uit Aspromonte, het kidnap-centrum in het Zuiden van Italië. Zijn familie legt het loodje in een bende- oorlog, maar Vito weet te ontsnappen. Hij trekt naar het Noorden, omdat hij zo graag het losgeld wil teruggeven aan Neri en Perrin, de ouders van een meisje dat door zijn familie was ontvoerd. Erg realistisch is het script niet, maar de film is boeiend genoeg vanwege de spanning en de snelle montage. Het spel van Colao is bijzonder geloofwaardig.

La corsa dell' innocente

1992 |

Italië 1992. Carlo Carlei. Met o.a. Federico Pacifici, Manuel Colao en Jacques Perrin.

Ergens in Zuid-Italië. Het jongetje Vito schrikt wakker door geweerschoten: de maffia is zijn familie aan het vermoorden als wraakactie voor Vito's vader; die tot een rivaliserende bende behoort. Door zich te verstoppen weet Vito te overleven; maar de moordenaars zoeken hem; om ook de laatste getuige uit de weg te ruimen. Vito's vader was betrokken bij de ontvoering van een miljonairszoontje en zijn tegenstanders zijn naarstig op zoek naar het losgeld. Ook al weet Vito naar Rome te vluchten; toch is hij daar nog niet veilig voor zijn achtervolgers.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Manuel Colao op televisie komt.

Reageer