Tony Taylor

Acteur

Tony Taylor is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

McCullough's Mountain

1976 | Horror, Mysterie, Drama

Verenigde Staten 1976. Horror van Massey Cramer. Met o.a. Donn Davison, George Ellis, Erin Fleming, Edward Yastion en Ernest D'Aversa.

Volgens de legende wordt McCullough`s Mountain, bijgenaamd de Bloedberg, bewoond door een geest. Telkens wanneer hij onrustig wordt gaat de berg bloeden en vallen er slachtoffers. De overjarige loopjongen Bestoink Dooley (Ellis) ziet in het verhaal de kans om hogerop te geraken bij de redactie van de krant, waar hij werkt en begeeft zich ter plaatse om de zaak te onderzoeken. In feite de film uit 1965, een ergerlijk amateuristisch geval waaraan opnames zijn toegevoegd. In de film wordt zo slecht gespeeld, dat de nieuwe producenten besloten om er een geoloog (co-regisseur Davison) bij te halen, die het geheel van commentaar voorziet en die `interviews` afneemt van mensen die het monster (dat niemand minder is dan Bigfoot) gezien zouden hebben. Het einde is een regelrechte belediging aan het adres van de betalende toeschouwer. Van speciale effecten had de ploeg duidelijk nog nooit gehoord. Puur tijdverlies en zogenaamde cultstatus is ketterij. Het scenario is van Bob Corley. Het camerawerk is van Joseph Shelton. Mono. Ook bekend als BLOOD BEAST OF MONSTER MOUNTAIN en MONSTER MOUNTAIN.

Scandal at Scourie

1953 | Drama

Verenigde Staten 1953. Drama van Jean Negulesco. Met o.a. Greer Garson, Walter Pidgeon, Donna Corcoran, Agnes Moorehead en Arthur Shields.

Een lauwe Garson-Pidgeon-productie, spelend in Canada, over een protestants echtpaar dat de gemeente shockeert door een katholiek kind te adopteren. Scenario van Norman Corwin, Leonard Spiegelgass en Karl Tunberg naar een verhaal van Mary McSherry. Camerawerk van Robert Planck.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tony Taylor op televisie komt.

Reageer