Barta Barri is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

La Noche de Walpurgis

1970 | Horror

Spanje/Duitsland 1970. Horror van Leon Klimovsky. Met o.a. Paul Naschy, Gaby Fuchs, Barbara Capell, Patty Sheppard en Julio Peña.

Een aantal studentes werkt aan een boek over vampieren; ze komen op een oud kasteel in contact met een schrijver. Per ongeluk wekken ze een middeleeuwse vrouwelijke vampier tot leven, terwijl de schrijver 's nachts besmet blijkt door de vloek van de weerwolf. Deze krakkemikkig gemaakte horrorfilm biedt ook op scenario-niveau weinig verrassends, zodat de voorspelbare en doorzichtig uitgevoerde schokeffecten alleen maar op de lachlust werken. Ook bekend als NACHT DER VAMPIRE, WEREWOLF SHADOW, WALPURGIS NIGHT, SHADOW OF THE WEREWOLF, THE WEREWOLF VS. THE AMPIRE WOMEN en THE BLACK HARVEST OF COUNTESS DRACULA.

Gringo

1963 | Western

Spanje/Italië 1963. Western van Riccardo Blasco. Met o.a. Richard Harrison, Giacomo Rossi Stuart, Mikaela, Barta Barri en Sarita Lezana.

Als jongen is Harrison liefderijk opgenomen door een Mexicaanse familie. Ouder geworden sluit hij zich bij de verzetsbeweging aan om voor de vrijheid van het Mexicaanse volk te vechten. De Amerikaan van origine keert terug naar het ouderlijk huis als hij hoort dat zijn 'vader' is vermoord. Hij zweert wraak. Het was een van de eerste Europese westerns. In 1962 was dit genre begonnen met een Winnetou-western, DER SCHATZ IM SILBERSEE; tussen 1962 en 1977 zijn meer dan 600 Europese westerns gemaakt. Ook bekend als: DUELLE NELLE SABBIE ROSSE.

Happy Thieves

1962 | Komedie, Misdaad

Duitsland/Spanje 1962. Komedie van George Marshall. Met o.a. Rex Harrison, Rita Hayworth, Joseph Wiseman, Grégoire Aslan en Alida Valli.

Harrison steelt een beroemd schilderij van Velazquez, en vervangt het met een vervalsing. Dan wordt hij gedwongen het onmogelijke te doen: uit het stedelijke museum te Madrid een beroemde Goya te verwisselen. Met behulp van zijn vriendin Hayworth en vriend Wiseman lukt het hem. Ongelukkig samenbrengen van een sterduo; niet op hun plaats in een diefstalfilm. Scenario van John Gay naar een roman van Richard Condon. Camerawerk van Paul Beeson.

Escucha mi cancíon

1959 | Drama, Muziek

Spanje 1959. Drama van Antonio del Amo. Met o.a. Joselito, Luz Marquez, Jesus Tordesillas en Barta Barri.

Een jongetje loopt weg uit een streng pleeggezin en maakt als sopraan carrière in het circus dat hij meetrekt in zijn succes. Door een tv-uitzending vindt hij zijn moeder terug die hij met zijn opa weet te verzoenen. Deze simpele en verrassingsloze smartlap is uitsluitend aanleiding voor zoetgevooisde zangnummers. Strikt voor de liefhebbers.

Almas en peligro

1951 | Drama

Spanje 1951. Drama van Antonio Santillán. Met o.a. Isabel de Castro, Manuel Monroy, Carlos Otero, Jesús Colomer en Barta Barri.

Een priester probeert de zeden van twee jongens uit zijn opvoedingsgesticht te verbeteren. Dit moraliserende huilstuk werd ook nog eens slecht geregisseerd.

Brigada criminal

1950 | Misdaad

Spanje 1950. Misdaad van Ignacio F. Iquino. Met o.a. José Suárez, Alfonso Estela, Manuel Gas en Barta Barri.

Ondanks de tegenwerking van zijn superieuren, besluit een pas afgestudeerde politieagent een belangrijke roofoverval te onderzoeken. Een van de klassiekers van de Spaanse detectivefilm en een van de weinige acceptabele produkties van Iquino.