James Winner

Regisseur

James Winner is regisseur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Night That Never Happened

1997 | Erotiek

Verenigde Staten 1997. Erotiek van James Winner. Met o.a. Lisa Boyle, Joshua D. Comen, Scott Coppola, Judd Dunning en Colleen McDermott.

Deze seksloze film van het vermaarde [KL]Plaboy[KLE]-label gaat over het vrijgezellenavondje van een drietal jongemannen, waarvan Brad (Comen) de volgende dag gaat trouwen. Het bruidje in spe, Claire (Reed), vraagt haar beste vriendin Tori (McDermott) een oogje in het zeil te houden, maar zij gooit het algauw op een akkoordje met de feestvierders om later te zeggen dat er niets aan de hand was. Veel blote borsten en [KA1]e[KA1]en pseudo lesbische sekssc[KA2]ene tussen Roxy (Boyle) en Tori die juist op hun vermoedelijke hoogtepunt uit het beeld verdwijnen, maar verder helemaal niets opwindends. Het lag voor de hand dat deze film algauw de bijnaam kreeg The Sex Movie That Never Happened. Het scenario is van Sahara Riley en zelfs de spelprestaties van diehards w.o. Boyle vallen bitter tegen.

Night that never happened

1997 | Erotiek

Verenigde Staten 1997. Erotiek van James Winner. Met o.a. Scott Coppola, Joshua D. Comen en Lisa Boyle.

Brad staat op het punt om te trouwen. Zijn verloofde Claire maakt zich alleen een beetje zorgen om Brad's aanstaande vrijgezellenfeest. Ze krijgt het voor elkaar dat Tori, een vriendin van Claire, tijdens het feest alles in de gaten houdt. Tori belooft dat ze tijdens de feestelijkheden een oogje dichtknijpt. Maar het feest, dat van start gaat met veel drank en strippers, loopt gigantisch uit de hand

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer James Winner op televisie komt.

Reageer