William James

Regisseur, Acteur

William James is regisseur en acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

L'île flottante

1992 | Fantasy

Italië 1992. Fantasy van Tommaso Mottola. Met o.a. Delia Boccardo, Bernardo Olivieri Passeri, William James, Marina Moreso Cascales en Enrique Kossi.

Pretentieuze fantasie over twee kinderen die naar een eiland in het hiernamaals zijn gelokt. De film verzandt volledig en heeft niets meer te bieden dan een paar chaotische ideeën en beelden. Boccardo raakt bevriend met een aantal kinderen die in een verwaarloosd huis wonen. Op een nacht laat zij de kinderen een schotel van schuimgebak en custard zien, 'drijvend eiland' geheten; hun verbeelding maakt er een bestaand object van, bevolkt door een groepje bekvechtende idioten. Nadat het eiland is getroffen door een ramp, trachten Boccardo en de kinderen zich zwemmend te redden. Ondanks goed camerawerk van José Luis Garcia en Giorgio Bottos stelt de film niets voor. Het onbegrijpelijke verhaal is van regisseur Mottola. De titel van de film is Frans. De Italiaanse vertaling is eronder geplaatst om redenen - verwarring of artistieke pretenties - die alleen Mottola zelf begrijpt.

Tommy Tricker and the Stamp Traveller

1988 | Fantasy, Familiefilm, Drama, Actiefilm, Avonturenfilm, Jeugdfilm

Canada 1988. Fantasy van Michael Rubbo. Met o.a. Lucas Evans, Anthony Rogers, Jill Stanley, Andrew Whitehead en William James.

Een heerlijk verhaal over jonge postzegelverzamelaartjes, die ontdekken dat zij zich zodanig kunnen verkleinen dat ze op postzegels door de hele wijde wereld kunnen rondreizen. Geloofwaardige jonge spelers en fragmenten met fraaie opnamen in China en Australië maken het een traktatie voor jong en oud. Je mag ervan genieten, maar het hoeft niet. Onderdeel van de serie Tales for All.

Camelot

1982 | Musical

Verenigde Staten 1982. Musical van Frank Dunlop. Met o.a. Richard Harris, Meg Bussert, Richard Muenz, Richard Backus en James Valentine.

Het oprichten van een nieuwe ridderorde wordt bemoeilijkt door een liefdesaffaire tussen de vrouw van Koning Arthur, Guinevere, en zijn vertrouwensman Lancelot. 2½ uur oubolligheid voor het hele gezin. Zelfs het publiek werd bij deze live-opname geregisseerd.

Dames Ahoy

1930 | Komedie

Verenigde Staten 1930. Komedie van William James. Met o.a. Glenn Tryon, Helen Wright, Otis Harlan, Eddie Gribbon en Gertrude Astor.

Drie zeelui op zoek naar een hoogblonde dame, die één van hen van zijn geld heeft afgeholpen. Ze heeft een tatoeëring op haar been en dat leidt tot de nodige komische complicaties.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer William James op televisie komt.

Reageer