Concha Velasco

Acteur

Concha Velasco is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Esquilache

1989 | Historische film

Spanje 1989. Historische film van Josefina Molina. Met o.a. Fernando Fernán Gómez, José Luis López Vásquez, Ángela Molina, Concha Velasco en Adolfo Marsillach.

In 1766 in Madrid vinden er een aantal gebeurtenissen plaats ten gevolge van de hervormingspogingen van minister Esquilache, een Italiaan in dienst van koning Carlos III van het Huis Bourbon. Deze historische film heeft oppervlakkige aanknopingspunten met de historische gebeurtenissen in het huidige Spanje en is volledig bewerkt voor de tv. Om kijkers te trekken werd ervoor gezorgd dat verschillende van de populairste acteurs en actrices uit de Spaanse cinema in deze film meespelen.

La Hora bruja

1985 | Drama

Spanje 1985. Drama van Jaime de Armiñán. Met o.a. Francisco Rabal, Concha Velasco, Victoria Abril, Asunción Balaguer en Sancho Gracia.

Een goochelaars-echtpaar van middelbare leeftijd vangt een jonge zwerfster op. Een volledig zinloos verhaal dat beter in een kwartiertje verteld had kunnen worden.

Jaque a la dama

1978 | Drama

Spanje 1978. Drama van Francisco Rodríguez. Met o.a. Concha Velasco, Ana Belén, Pedro Díez del Corral en Beatriz Elorrieta.

De vriendschap tussen een gescheiden vrouw van zekere leeftijd en een schaamteloos jong meisje. Een uitermate pedante en vervelende film.

Libertad provisional

1976 | Drama

Spanje 1976. Drama van Roberto Bodegas. Met o.a. Concha Velasco, Patxi Andion, Montserrat Salvador en Concha Bardem.

Een gelegenheidshoer en een kleine misdadiger gaan samenwonen. Een pretentieuze en onuitstaanbare film die bovendien ook nog slecht gerealiseerd is.

Pim, pam, pum ... fuego

1975 | Drama, Romantiek

Spanje 1975. Drama van Pedro Olea. Met o.a. Concha Velasco, Fernando Fernán-Gómez, José María Flotats en José Orjas.

In het naoorlogse Spanje verplicht een gemene speculant een ongelukkige koorzangeres zijn minnares te worden. Een tragisch verhaal, waarin de gevoelens en houdingen van de personages als produkt van de sociaal-politieke context worden uitgelegd. Een goede film, waarin geweldig gespeeld wordt en die in de juiste omgeving is opgenomen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Concha Velasco op televisie komt.

Reageer