David Reynoso is acteur.
Er zijn 18 films gevonden.

Stick

1985 | Actiefilm, Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1985. Actiefilm van Burt Reynolds. Met o.a. Burt Reynolds, Candice Bergen, George Segal, Charles Durning en Jose Perez.

Weer vrij na zeven jaar gevangenis is Stick (Reynolds) vastbesloten een eerlijk leven te gaan leiden. Hij hoopt zijn vijftien-jarige dochter weer onder zijn hoede te krijgen, hoewel zijn vrouw niets meer met hem te maken wil hebben. Hij vestigt zich in Miami en het duurt niet lang of hij zit weer tot over zijn oren in het drugmilieu. Verschrikkelijk langdradig melodrama over een ex-gevangene die achtervolgd wordt door zijn verleden. Het is raadzamer de roman van Elmore Leonard te lezen dan het rommeltje dat de auteur er als scenarist van maakte in samenwerking met Joseph C. Stinson. Of ligt het aan de kwakkelige regie van Reynolds? Fotografie van Nick McLean.

Presagio

1974 | Drama

Mexico 1974. Drama van Luis Alcoriza. Met o.a. David Reynoso, Fabiola Falcón, Lucha Villa en Pancho Córdoba.

In een armzalig Mexicaans dorp doet de vroedvrouw sombere voorspellingen als een zwangere vrouw per ongeluk een fles heeft gebroken. Een lofwaardige semi-allegorische film, die aan de hand van een verhaal van Gabriel García Márquez de fenomenen van het bijgeloof en van de collectieve hysterie analyseert.

Viento negro

1966 | Avonturenfilm

Mexico 1966. Avonturenfilm van Servando González. Met o.a. José Elías Moreno, David Reynoso, Jorge Martinez de Hoyos en Marianela Peña.

Een strenge voorman die de verantwoording draagt voor een groep spoorwegarbeiders, ziet zijn problemen groter worden door de komst van een aantal vrouwen op het werk... Gebaseerd op de roman van Mario Martini El muro y la trocha.

Seis días para morir

1966 | Drama

Mexico 1966. Drama van Emilio Gómez Muriel. Met o.a. David Reynoso, José Elías Moreno, Joaquín Cordero en Libertad Leblanc.

Drie meisjes, elk met een zeer schrijnend familieprobleem, worden gebeten door een hondsdolle hond. De medische autoriteiten proberen er achter te komen welke meisjes het zijn om hen in te enten. Het verhaal is melodramatisch in de ergste zin van het woord, met een moralistische en wrange boodschap.

Rage

1966 | Drama

Verenigde Staten/Mexico 1966. Drama van Gilberto Gazcon. Met o.a. Glenn Ford, Stella Stevens, David Reynoso, Armando Silvestre en Ariadna Welter.

Een al te zeer benadrukt drama, waarin de mensenhatende arts Ford hondsdolheid oploopt en een race tegen de klok begint om hulpverlening te krijgen waarvoor hij dwars door een woestijn in Mexico moet.

Don Juan 67

1966 | Komedie

Mexico 1966. Komedie van Carlos Velo. Met o.a. Mauricio Garcés, David Reynoso, Irma Lozano en Alicia Bonet.

Het verhaal van Don Juan speelt zich ditmaal af in Mexico City in de jaren zestig. Don Juan is een onverzadigbare playboy, steeds op zoek naar nieuwe veroveringen. Een volkomen oninteressante komedie.

Domingo salvaje

1966 | Drama

Mexico 1966. Drama van Francisco del Villar. Met o.a. Kitty de Hoyos, David Reynoso, Carlos East en Evangelina Elizondo.

Ongewild komt een zeer religieuze man regelmatig een vrouw van lichte zeden tegen. Het leidt tot een dramatische situatie. Gebaseerd op de roman Savage Holiday van Richard Wright. De bewerking van het boek is middelmatig, de regie van de acteurs is slecht en de poging om maatschappijkritiek te leveren is mislukt.

Blue Demon contra las diabólicas

1966 | Avonturenfilm

Mexico 1966. Avonturenfilm van Chano Urueta. Met o.a. 'Blue Demon', David Reynoso, Ana Martín en Bárbara Angely.

Een juwelensmokkelaar doet zich voor als de misdaadbestrijder 'Blue Demon', zodat deze beschuldigd wordt van diefstal en moord. Vrijwel tegelijk opgenomen met BLUE DEMON CONTRA CEREBROS INFERNALES en even zwak.

Blue Demon contra cerebros infernales

1966 | Horror

Mexico 1966. Horror van Chano Urueta. Met o.a. 'Blue Demon', David Reynoso, Ana Martín, Víctor Junco en Alejandro Cruz.

Een in-slechte dokter ontvoert, geholpen door een aantal mensen die hij in zombies heeft veranderd, wetenschappers en neemt hun hersenen weg om hun kennis te kunnen gebruiken. Een onsamenhangende film over de misdaadbestrijder 'Blue Demon'. Natuurlijk verslaat hij de schurken door de kracht van zijn vuisten.

Tirando a gol

1965 | Sportfilm

Mexico 1965. Sportfilm van Icaro Cisneros. Met o.a. Lola Beltrán, David Reynoso, Julissa en Fernando Luján.

Een man en een vrouw ontmoeten elkaar dankzij hun kinderen, die elk in een ander voetbalteam spelen. Ondanks het feit dat ze fan zijn van verschillende teams worden ze verliefd op elkaar. Flauw script, slechte regie en zwak acteren. Het debuut van Cisneros.

Tierra de violencia

1965 | Western

Mexico 1965. Western van Raúl de Anda jr. Met o.a. Rodolfo de Anda, Lorena Velázquez, David Reynoso en Guillermo Orea.

Een bandiet gaat naar een dorp om de sheriff te vermoorden. De zoon van de sheriff probeert dat te voorkomen. Het debuut van de regisseur. Zijn vader produceerde de film en schreef het script en zijn broer speelde de hoofdrol. Er kwam een vervolg: FUERA DE LA LEY.

Sangre en Río Bravo

1965 | Western

Mexico 1965. Western van Roberto Rodríguez. Met o.a. Julio Alemán, Joaquín Cordero, David Reynoso en Dacia González.

Geholpen door twee schurken probeert een man grond te kopen van boeren. Degenen die niet willen verkopen worden vermoord. Het gebruik van de handcamera en het grote aantal zooms maken dat de film letterlijk niet om aan te zien is.

Alma Grande

1965 | Avonturenfilm

Mexico 1965. Avonturenfilm van Chano Urueta. Met o.a. Manuel López Ochoa, Sonia Infante, David Reynoso en Jorge Russek.

Drie mannen overvallen een dorp van Yaqui-indianen. Die vragen hulp aan een Grote Geest, net als zij een Indiaan. Een bewerking van het stripverhaal van Angel J. Mora, waarin de hoofdpersoon een halfbloed is die de deugden van het blanke en het indiaanse ras in zich verenigt. De psychologische diepgang van de personages in deze film is echter te verwaarlozen. Ook bekend als EL YAQUI JUSTICIERO.

El amor no es pecado

1964 | Drama

Mexico 1964. Drama van Rafael Baledón. Met o.a. Marga López, Arturo de Córdova, David Reynoso en Evangelina Elizondo.

Nadat haar zoon is gestorven en haar man is verdwenen, sticht een vrouw een tehuis voor invalide kinderen en treedt vervolgens in een klooster. Dan komt haar doodgewaande man terug. De ene na de andere ramp overkomt de heldin van dit buitengewoon vervelende melodrama. Ook bekend als EL CIELO ES DE LOS POBRES.

Un hombre en la trampa

1963 | Komedie

Mexico 1963. Komedie van Rafael Baledón. Met o.a. Ignacio López Tarso, Kitty de Hoyos, Evangelina Elizondo en David Reynoso.

Terwijl hij probeert zo vroeg mogelijk bij zijn vrouw in het ziekenhuis te komen, rijdt een man een jonge vrouw met een baby aan, die op de vlucht is voor de politie. Een film met Hitchcock- pretenties; de regisseur heeft veel lichteffecten gebruikt om het plot te dramatiseren.

Torero por un día

1963 | Komedie

Mexico 1963. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Piporro, Olivia Michel, Elizabeth Dupeyrón en David Reynoso.

Een weduwnaar doet iedereen - in het bijzonder zijn dochter - geloven dat hij een beroemd stierenvechter is, terwijl hij in werkelijkheid als clown een stierennummer doet. Een melodramatische komedie met goed spel van 'Piporro', die ook meewerkte aan het scenario.

El bracero del año

1963 | Komedie

Mexico 1963. Komedie van Rafael Baledón. Met o.a. Eulalio 'Piporro' González, Ofelia Montesco, Kitty de Hoyos en David Reynoso.

Na de Rio Bravo te zijn overgezwommen en na talloze avonturen bereikt een Mexicaan de VS, waar hij werk vindt als dagloner. 'Piporro' beeldt in deze komedie de meest extreme fantasieën uit, die het tegengestelde zijn van de harde realiteit van de Mexicaanse dagloner in de VS.

Los Hermanos Diablo

1959 | Western

Mexico 1959. Western van Fernando Méndez en Chano Urueta. Met o.a. Rafael Baledón, Abel Salazar, Mauricio Garcés en David Reynoso.

Drie broers nemen een ranch die zij hebben geërfd in bezit. Zowel Indianen als een bende schurken hebben het erop voorzien. Eerste film uit een serie van drie waarin Amerikaanse cliche's worden geïmiteerd.