Fernando 'Mantequilla' Soto is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Los derechos de los hijos

1962 | Drama

Mexico 1962. Drama van Miguel Morayta. Met o.a. Elvira Quintana, Carlos Agosti, Erna Martha Bauman en Fernando 'Mantequilla' Soto.

De vrouw van een arts weigert kinderen te krijgen uit angst voor een abnormale bevalling. De dokter begint een verhouding met zijn assistente, die zwanger wordt. Zijn vrouw (van wie hij wilde scheiden) raakt op haar beurt in verwachting. Herverfilming van YO FUI UNA URSUPARADORA van Morayta zelf, gemaakt in 1945; beide films zijn overdreven melodramatisch.

La casa de los espantos

1961 | Komedie

Mexico 1961. Komedie van Alfredo B. Crevenna. Met o.a. Fernando 'Mantequilla' Soto, Borolas, Alfonso 'Pompín' Iglesias en José Jasó.

Vervolg op ECHENME AL VAMPIRO. De hoofdrolspelers komen erachter dat niemand vermoord is en dat alles slechts een list was om hen van hun 'mislukkelingencomplex af te helpen'. Net als zijn voorganger bestaat de film uit drie episoden: 'La casa de los espantos', La muerte tiene una cita' en 'La trampa del vampiro.

El Zorro Vengador

1961 | Avonturenfilm

Mexico 1961. Avonturenfilm van Zacarías Gómez Urquiza. Met o.a. Luis Aguilar, María Eugenia San Martín, Jaime Fernández en Fernando 'Mantequilla' Soto.

Een geheimzinnige gemaskerde verdedigt een dorp tegen een bende struikrovers. Aguilar vertolkt voor de zoveelste keer de rechtvaardige gemaskerde held.

Echenme al vampiro

1961 | Komedie

Mexico 1961. Komedie van Alfredo B. Crevenna. Met o.a. Fernando 'Mantequilla' Soto, Borolas, Alfonso 'Pompín' Iglesias en José Jasó.

Een aantal mensen, bijna allen maatschappelijk mislukt, komt aan op een luguber landhuis. Als zij het huis een maand lang niet verlaten, ontvangen zij een erfenis. Er worden mensen omgebracht. Deze redelijke film bestaat uit de episoden: Echenme al vampiro, La mansi[KL1]on negra en Siete condenados. Het vervolg is LA CASA DE LOS ESPERANTOS.

Ahí vienen los Argumedo

1961 | Komedie

Mexico 1961. Komedie van Manuel Muñóz. Met o.a. Antonio Aguilar, Fernando Casanova, Rosa de Castilla en Fernando 'Mantequilla' Soto.

Twee vrolijke neven winnen met pokeren een veeboerderij. Als ze hun nieuwe bezittingen gaan bekijken, stuiten ze op twee meisjes die de genoemde boerderij gehuurd hebben om er huin vakantie door te brengen. Een zeer routineuze plattelandskomedie, die uit drie episoden bestaat: Dos parranderos con suerte, Rancho en condominio en Llegan los novios. Het vervolg heet VUELVEN LOS ARGUMEDO.

Me importa poco

1959 | Komedie

Mexico 1959. Komedie van Miguel Morayta. Met o.a. Miguel Aceves Mejía, América Alonso, Rosa de Castilla en Fernando 'Mantequilla' Soto.

Een vrouwelijke arts komt aan in een dorp in gezelschap van haar vriend om de meest viriele inwoner te onderzoeken. En dan gebeurt er van alles. Het verhaal en de grappen van deze stompzinnige komedie zijn interessant in die zin dat de satire op het 'machismo' hier samenvalt met het spotten met de kritiek op het 'machismo'.