Rex King of the Wild Horses is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

No Man's Law

1927 | Western

Verenigde Staten 1927. Western van Fred Jackman. Met o.a. Rex King of the Wild Horses, Barbara Kent, Jimmy Finlayson, Theodore Von Eltz en Oliver Hardy.

Een interessante kleine western van producer Hal Roach rond het paard Rex. De bandieten Von Eltz en Hardy (van het duo, jawel) pogen Finlayson van zijn mijn af te helpen door hem en zijn dochter Kent neer te schieten. Maar Von Eltz wordt verliefd op Kent en bovendien heeft het trouwe paard Rex de bescherming van Kent op zich genomen. Frank Butler bewerkte Richard Jones' verhaal en achter de camera stonden Floyd Jackman en George Stevens. Deze was vanaf 1921 assistent-cameraman en werd voor Roach in dit jaar volleerd cameraman. Ging daarna korte films regisseren om dan vanaf 1933 zijn succesvolle regie-carrière te starten.

Black Cyclone

1925 | Western

Verenigde Staten 1925. Western van Fred Jackman. Met o.a. Rex King of the Wild Horses, Guinn Big Boy Williams, Kathleen Collins en Christian Frank.

Uitstekende western met de paarden Rex, Killer en Lady in de hoofdrol. Schitterende opnamen van gevechten tussen Rex en Killer en Rex en een bergleeuw. Floyd Jackman (overleden in 1962) en George Stevens (zie ook: NO MAN'S LAW) deden het camerawerk. Producer Hal Roach schreef het verhaal. Regisseur Jackman is in feite ook cameraman en als zodanig veel meer bekend; hij stierf op 78-jarige leeftijd in 1959 en was de vader van regisseur/cameraman Fred H. Jackman die vanaf 1940 films en tv-series regisseerde of opnam. Hij stierf in 1982.