Tuppence Middleton

1987 Acteur

Tuppence Middleton (1987) is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Spooks: The Greater Good

2015 | Actiefilm, Thriller

Verenigd Koninkrijk 2015. Actiefilm van Bharat Nalluri. Met o.a. Peter Firth, Kit Harington, Jennifer Ehle, Tuppence Middleton en David Harewood.

Als een terrorist uit de gevangenis ontsnapt moeten een gedegradeerde geheim agent en een voormalige politieagent samenwerken om hem te pakken te krijgen en een aanslag te voorkomen.

The Lady Vanishes

2013 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 2013. Misdaad van Diarmuid Lawrence. Met o.a. Tuppence Middleton, Tom Hughes, Selina Cadell en Keeley Hawes.

Een jonge vrouw loopt gevaar als ze de vermissing van een medepassagier aan boord van een trein probeert op te lossen.

Skeletons

2010 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 2010. Komedie van Nick Whitfield. Met o.a. Andrew Buckley, Ed Gaughan, Paprika Steen, Tuppence Middleton en Will Adamsdale.

Lijken in de kast? Schakel Bennett (Buckley) en Davis (Gaughan) in, die vakkundig pijnlijke familiegeheimen verwijderen. De expertise van het tweetal wordt op de proef gesteld door een vrouw (de Deense Steen) wier echtgenoot jaren geleden is verdwenen. Maffe komedie die doet denken aan klassieker Ghostbusters vermengd met de dromenwereld uit Inception, charmeert door z'n lowbudget, low tech aanpak. Regisseur Whitfield lijkt met zijn film te willen aansturen op een cultstatus, en werd in eigen land genomineerd voor een Bafta voor beste debuut.

Tormented

2009 |

Verenigd Koninkrijk 2009. Met o.a. Alex Pettyfer en Tuppence Middleton.

Darren werd op school zo erg gepest dat hij zelfmoord pleegde, maar na de begrafenis gaan er geruchten dat hij nog in leven is en zodra de pestkoppen een voor een vermoord worden slaat de paniek toe.

op televisie
1 uitzending

The Lady Vanishes (2013) is deze week eenmaal op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Datum
Zender
Tijd
zondag 11 maart
BBC 2
01:55 - 03:25

Reageer