Andrew Knauer

Scenarist

Andrew Knauer is scenarist.
Er zijn 2 films gevonden.

The Last Stand

2013 | Actiefilm, Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 2013. Actiefilm van Kim Jee-woon. Met o.a. Arnold Schwarzenegger, Eduardo Noriega, Forest Whitaker, Harry Dean Stanton en Peter Stormare.

Na een onnavolgbare politieke carrière is de 65-jarige Arnold Schwarzenegger terug in The Last Stand. Hij speelt de oude, roestige sheriff Ray Owens, die zijn dagen slijt in een gat aan de Amerikaans-Mexicaanse grens. Dan ontsnapt een levensgevaarlijke Mexicaanse drugsbaron uit handen van de FBI; in een gepantserde raceauto zet hij koers richting Mexico. Niets of niemand lijkt hem tegen te kunnen houden, in een westernvariant vol sardonisch geweld, tal van explosies, voor miljoenen aan blikschade en een handvol ironische oneliners, waarmee Schwarzenegger vooral zichzelf op de korrel neemt.

Ghost Team One

2013 | Komedie, Horror

Verenigde Staten 2013. Komedie van Ben Peyser. Met o.a. Fernanda Romero, James Babson en Carlos Santos.

Tijdens een wild feestje ontdekken gastheren Sergio (Santos) en Brad (Villarreal) dat hun huis wordt bewoond door de demonische geest van een overleden Oost-Aziatische hoerenmadam, die uiteraard een bovengemiddelde interesse in erotiek lijkt te hebben. Ze besluiten de zaak te onderzoeken, krijgen hulp van een paar knappe vriendinnen en richten Ghost Team One op. Niet erg subtiele found footage-parodie, waarin met de - vaak zeer schokkerige - camera bijvoorbeeld veelvuldig wordt ingezoomd op decolletés. Alleen voor wie in een extreem melige bui is.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Andrew Knauer op televisie komt.

Reageer