Will Egan

Acteur

Will Egan is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Ninja Academy

1989 | Komedie, Actiefilm

Verenigde Staten 1989. Komedie van Nico Mastorakis. Met o.a. Will Egan, Kelly Randall, Gerald Okumura, Michael David en Robert Factor.

Mastorakis, genie van het eerste uur, slaagde erin om drie leuke jokes in één film te krijgen. Mislukte kloon van de niet meer te tellen ACADEMY-films; allerlei sullen volgen gedurende één week een intensieve ninja-cursus en dat moet dan de gekste week uit hun leven worden. Scenario van Jonathan D. Gift.

Glitch!

1988 | Komedie

Verenigde Staten 1988. Komedie van Nico Mastorakis. Met o.a. Will Egan, Steve Donmeyer, Julia Nickson, Ji-Tu Cumbuka en Fernando Garzon.

Een verschrikkelijke klucht der verwisselingen die aangeknaagd is door de tands des tijds over twee onnozele inbrekers, Todd (Egan) en Bo (Donmyer) die de villa van filmregisseur Julius Lazar (Gautier) binnendringen. Hoewel Lazar en zijn vriendin (Carr) niet aanwezig zijn, is het in de villa een drukte van jewelste en wordt ons duo aangezien voor Lazar en zijn assistent. Daarop besluit het tweetal een casting party te geven voor een nieuwe film. Het wordt een groot feest aan de rand van het zwembad met leuke starlets en Todd wordt verliefd op Michelle (Nickson). Dan duiken natuurlijk de verkeerde lui op, waaronder Dubois (Lange) een mafioso die nog geld te vorderen heeft van Lazar. Veel gooi- en smijtwerk en vooral flauwe leut. Alles is zo voorspelbaar als het invallen van de avond en het opkomen van de zon. Het cliché-scenario is van regisseur Mastorakis. Het camerawerk is van Peter C. Jensen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Will Egan op televisie komt.

Reageer