May Heatherly

Acteur

May Heatherly is acteur.
Er zijn 12 films gevonden.

Outlaw Justice

1999 | Western, Actiefilm

Verenigde Staten 1999. Western van Bill Corcoran. Met o.a. Willie Nelson, Kris Kristofferson, Travis Tritt, Waylon Jennings en Danny Sullivan.

Lee (Nelson) en Tarence (Kristofferson) ooit lid van een bende, trommelen hun oude kameraden op om de moordenaar van hun vriend te pakken en uit te leveren aan Sheriff Conklin (Banks). Redelijk tam gedoe, maar onderhoudend genoeg voor de liefhebbers van westerns. Nelson, Kristofferson en Jennings als Tobey in hun hoofdrollen laten in deze film toch wel zien dat ze als zangers eigenlijk beter zijn dan als acteurs. Het scenario is van Gene Quintano. Het camerawerk is van Fredrico Ribes. Ook bekend als THE LONG KILL.

Crystal Heart

1987 | Oorlogsfilm

Verenigde Staten 1987. Oorlogsfilm van Gil Bettman en Gill Bettman. Met o.a. Tawny Kitaen, Lee Currori, Lloyd Bochner, Simon Andreu en May Heatherly.

Een jongeman die zijn leven op uiterst voorzichtige wijze in een scherp gecontroleerde omgeving moet leiden, ontwikkelt een relatie met een sexy rockzangeres, op wie hij op afstand verliefd is geworden. Een zachtaardig, voorspelbaar uitje, met muzikale videoclips van Kitain.

Corazón de cristal

1985 | Romantiek, Muziek

Verenigde Staten/Spanje 1985. Romantiek van Gill Betman. Met o.a. Lee Curreri, Tawny Kitaen, Simón Andreu, May Heatherly en Lloyd Bochner.

Een zieke jongen die zijn kamer niet kan verlaten besluit rock-componist te worden. Een vervelend knoeiwerk dat gerealiseerd werd om de roem van een de hoofrolspelers van de televisieserie FAME te exploiteren.

Mir reicht's - ich steig aus

1984 | Drama

Duitsland 1984. Drama van Gustav Ehmck. Met o.a. Linda Manz, Marie-Christine Barrault, Walt Davis, Ana Torrent en May Heatherly.

De slimme Linda, dochter van Joseph en Jane, heeft een kritische kijk op het huwelijk van haar ouders. Het dominante gedrag van haar vader en de onverschilligheid van haar moeder worden voor haar zo onverdraaglijk dat ze besluit weg te lopen. Ze weet Jane er toe te bewegen mee te gaan. Een matige film.

Josephs Tochter

1983 | Drama

Duitsland/Spanje 1983. Drama van Gustav Emck. Met o.a. Linda Manz, Marie-Christine Barrault, Walt Davis, Ana Torent en May Heatherly.

Een vrachtwagenchauffeur die zich bij de Mexicaans- Californische grens bevindt, kan door het macho-beeld dat hij van zichzelf heeft zijn genegenheid voor zijn vrouw en dochter niet anders dan met gewelddadigheid tonen. Het rebelse meisje zet haar moeder uiteindelijk aan tot een gezamenlijke vlucht. Deze Engelstalige in Spanje opgenomen coproduktie is niet voldoende authentiek, hetgeen onder andere aan de nasynchronisatie van de acteurs is te wijten. Er zijn echter ook treffende momenten en Manz speelt een mooie gespannen rol. Het camerawerk is van Gerard Vandenberg.

La Menor

1976 | Erotiek

Brazilië/Spanje 1976. Erotiek van Pedro Masó. Met o.a. Bozena Fedorcyk, Marc Gimpera, May Heatherly en Jardel Filho.

Een jong Braziliaans meisje wil de erotiek leren kennen. Opportunistisch en onuitstaanbaar, zoals alle films van Masó.

El Paranoico

1975 | Misdaad

Spanje 1975. Misdaad van Francisco Ariza. Met o.a. Dean Selmier, May Heatherly, Lone Fleming en Beatriz Savon.

Getraumatiseerd door de verlamming van zijn vrouw, besluit een zakenman relaties met jonge meisjes aan te knopen, die hij later vol berouw zal vermoorden. Zo'n slechte film dat hij nauwelijks in roulatie kwam.

Manchas de sangre en un coche nuevo

1974 | Fantasy, Drama

Spanje 1974. Fantasy van Antonio Mercero. Met o.a. José Luis Lópex Vázquez, Lucía Bosé, Yelena Samarina en May Heatherly.

Om zijn luxe auto niet te bevlekken heeft een industrieel een stervende niet willen helpen. Sindsdien ziet hij bloed op de zittingen van de auto. Een kinderachtige moralistische allegorie die duidelijk beïnvloed werd door MUERTE DE UN CICLISTA van Bardem.

Los Muertos, la carne y el Diablo

1974 | Fantasy

Spanje 1974. Fantasy van José María Oliveira. Met o.a. Patricia Wright, Carlos Estrada, Milo Quesada, May Heatherly en Manuel de Blas.

Een schrijver van wie de vrouw is vermoord door een van haar minnaars, wordt geobsedeerd door het Hiernamaals. Een zeer slechte produktie, het werk van José María Oliviera, de echtgenoot van de verbleekte 'ster' Patricia Wright, maar een complete leek op filmgebied.

El Talón de Aquiles

1974 | Actiefilm

Spanje 1974. Actiefilm van Leon Klimowsky. Met o.a. Byron Mabe, Carlos Estrada, May Heatherly, Henry Gregor en Patty Shepard.

Een politieagent en een avonturier staan tegenover elkaar. Een echt tweederangsprodukt.

Torrejon City

1962 |

Spanje 1962. Leon Klimowsky. Met o.a. Tony Leblanc, May Heatherly, Mara Lasso en Venancio Muro.

Een rechtschapen sheriff lijkt sprekend op een gevaarlijke bandiet... Een domme parodie op het western-genre.

Ella y el miedo

1962 | Thriller

Spanje 1962. Thriller van Leon Klimowsky. Met o.a. May Heatherly, Virgilio Teixeira, Jorge Rigaud en Jesús Puente.

Een huwbare jonge vrouw wordt door een misdadiger achtervolgd, aangezien zij de enige ooggetuige van zijn vergrijp is. Een wrede thriller die iets beter is dan gebruikelijk bij Klimowsky.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer May Heatherly op televisie komt.

Reageer