Jacques Marboeuf

Acteur

Jacques Marboeuf is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Gamines en chaleur

1986 | Erotiek

Frankrijk 1986. Erotiek van John Love. Met o.a. Jacques Marboeuf, Valérie Martins, Piotr, Elizabeth Buré en Marilyn Jess.

Deze seksfilm schrijft ditmaal de avonturen die een jong meisje in de film LA MARIE SALOPE (1978) beleeft toe aan een jongen. Tegelijkertijd zijn verschillende scènes uit deze laatstgenoemde film overgenomen. Voyeurisme, spelletjes met water en andere pleziertjes. Ook bekend als JEUX PERVERS POUR GAMINES EN CHALEUR.

Mélodie pour Manuela

1982 | Erotiek

Frankrijk 1982. Erotiek van Joe de Lara (Joe de Palmer). Met o.a. Gabriel Pontello, Olinka, John Oury, Cathy Stewart en Mika.

Een onduidelijke en onbegrijpelijke geschiedenis rond moord en complotten, 'vergissingen' en pornografische scènes. De film is niet meer te volgen, aangezien het om een door de censuur verknoeide versie gaat.

Couples pour partouzes

1979 | Erotiek

Frankrijk 1979. Erotiek van Alain Nauroy. Met o.a. Jacques Marboeuf, Marilyn Johnson, Marie Fay, Marie-Claude Viollet en Divan Ledoux.

Origineel(?) uitgangspunt: wanneer hij klachten ontvangt van ontevreden klanten besluit de directeur van een huwelijksbureau zijn vrouwelijke klanten zelf uit te proberen, terwijl hij de mannelijke klanten (en eventuele lesbiënnes) aan zijn secretaresse overlaat. De rest is voorspelbaar: een aantal scènes met de beentjes in de lucht, met op de achtergrond een computer die de paren moet samenstellen. Leuk is het bizarre decor met de in een Afrikaanse jungle veranderde veranda, waarop de stoeipartijen plaatsvinden. De film is ook bekend onder de titel COMMENT EPOUSER? Alain Nauroys pseudoniem is Pierre Néron.

La Chatte mouillée

1976 | Erotiek, Komedie

Frankrijk 1976. Erotiek van Lucien Hustaix. Met o.a. Claudia Zante, Jacques Marboeuf en Jacques Couderc.

Een vrouw belooft de vinder van haar verdwenen poesje een avondje uit. Regie is er niet, bloot wél. Laatste film van Hustaix die in 1975 stierf, 50 jaar oud.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jacques Marboeuf op televisie komt.

Reageer