Belinda Becker

Acteur

Belinda Becker is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Sticky Fingers of Time

1997 | Drama

Verenigde Staten 1997. Drama van Hilary Brougher. Met o.a. Samantha Buck, Leo Marks, Belinda Becker, James Urbaniak en Nicole Zaray.

Les anges

1990 | Thriller

Zwitserland/Frankrijk/Spanje/België 1990. Thriller van Jacob Berger. Met o.a. Steven Weber, Belinda Becker, Féodor Atkine, Christina Hoyas en Ángela Molina.

Rickie komt uit New York naar Barcelona om het lijk van zijn moeder te identificeren. Kort daarna ontmoet hij een jongen die analfabeet is en die hem meeneemt naar een bordeel waar hij verliefd wordt op een van de prostituées. Een zwarte vrouw met allures van een prinses en een sensueel lichaam. Een thriller die een aantal gebreken heeft, maar wel enkele interessante denkbeelden naar voren brengt en een eigen cinematografisch karakter heeft. Eerste film van deze regisseur die tevens het script schreef. Camerawerk van Emmanuel Machuel.

Jean Galmot, Aventurier

1990 | Historische film

Frankrijk 1990. Historische film van Alain Maline. Met o.a. Christophe Malavoy, Roger Hanin, Belinda Becker, Jean-Michel Martial en Ambre Thiaw.

Kroniek van twintig jaar (1906-26) uit het leven van de entrepreneur Galmot, die als journalist over de zaak Dreyfuss naam maakte, en in Frans Guyana - toen voornamelijk een strafkolonie - een fortuin met de goudwinning verdiende. Hij stond bekend als voorvechter van rassengelijkheid.

Jean Galmot aventurier

1990 | Avonturenfilm

Frankrijk 1990. Avonturenfilm van Alain Maline. Met o.a. Belinda Becker, Roger Hanin en Christophe Malavoy.

1906. De journalist Jean Galmot gaat in Frans Guyana het oerwoud in om in een verlaten mijn naar goud te zoeken. Na zes maanden vergeefs ploeteren wordt hij een rijk man. De blanke elite ziet hem liever gaan dan komen, zeker als hij zich ook nog sterk maakt voor de gekleurde bevoling. Als Galmot rum gaat produceren op zijn plantages, zien zij daarin hun kans schoon om hem dwars te zitten

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Belinda Becker op televisie komt.

Reageer