Josh Karp

Producer, Auteur

Josh Karp is producer en auteur.
Er zijn 2 films gevonden.

They'll Love Me When I'm Dead

2018 | Documentaire

Verenigde Staten 2018. Documentaire van Morgan Neville.

Velen zullen met verbazing achterblijven na het bekijken van The Other Side of the Wind, de postuum voltooide zwanenzang van regisseur Orson Welles, over een oude regisseur die z'n film wil afmaken, maar daarvoor het geld niet heeft. Ging die film nou over Welles zelf, of niet? En zit er een verborgen betekenis in die gelijknamige psychedelische film-in-een-film? Gelukkig is er nu deze documentaire, waarin medewerkers, vrienden en hun familieleden vertellen over het geworstel van de geniale regisseur om zijn laatste film te voltooien. Een mooi filmhistorisch document. Kijk eerst de film, en dan de docu.

A Futile and Stupid Gesture

2018 | Biografie, Komedie

Verenigde Staten 2018. Biografie van David Wain. Met o.a. Will Forte, Domhnall Gleeson, Joel McHale, Annette O'Toole en Emmy Rossum.

Schrijver Doug Kenney richtte in 1970 het populaire komische tijdschrift National Lampoon op, waarna een radioshow, live optredens en een filmreeks volgden. National Lampoon vormde een springplank voor grootheden als John Hughes, Harold Ramis en Bill Murray, maar Kenney ging uiteindelijk ten onder aan een drugsverslaving. Dit biografische portret weet zich met de meer dramatische momenten uit Kenney’s leven geen raad, maar diens manische energie en grenzeloze creatiedrang worden door hoofdrolspeler Forte goed vertolkt. Briljante zet van de makers: een zeventigjarige Kenney opvoeren als verteller, terwijl hij in werkelijkheid al op 33-jarige leeftijd overleed.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Josh Karp op televisie komt.

Reageer