J. Stephen Peace

Producer

J. Stephen Peace is producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Killer Tomatoes Eat France!

1992 | Horror

Verenigde Staten 1992. Horror van John De Bello. Met o.a. Marc Price, John Astin, Angela Visser, Steve Lundquist en Rick Rockwell.

Het derde vervolg op ATTACK OF THE KILLER TOMATOES voegt een verandering in de enscenering aan de satirische formule toe, maar dat is niet genoeg voor een echte opknapbeurt. Bovendien gaan een paar hele leuke grappen verloren. Deze keer heeft de boosaardige professor John Astin het plan om Frankrijk te veroveren met zijn vijandelijke plantaardige creaties, wat tot parodieën leidt op onder meer The Man in the Iron Mask van Dumas. De dodelijke tomaten hebben nu gezichten, nageaapt van een KILLER TOMATOES-tekenfilm voor tv. Leading-lady Visser was vroeger een Miss Universe.

Killer Tomatoes Strike Back!

1991 | Sciencefiction, Komedie

Verenigde Staten 1991. Sciencefiction van John De Bello. Met o.a. Rick Rockwell, Crystal Carson, John Astin, Steve Lundquist en Rock Peace.

Het tweede vervolg op ATTACK OF THE KILLER TOMATOES. Als de grap over de kwade planten een beetje verbleekt nemen de makers van de film nieuwe doelen op de korrel: Astin, de gekke geleerde, gebruikt de stomste tv-programma's om het volk murw te maken voordat de tomaten weer aanvallen. Een uitbundige satire.

Attack of the Killer Tomatoes

1978 | Horror, Komedie

Verenigde Staten 1978. Horror van John De Bello. Met o.a. David Miller, George Wilson, Sharon Taylor, Jack Riley en Rock Peace.

Het grappigste van deze low budget persiflage op low budget SF-films zijn de titel en de openingstitels. Verder te weinig goede ideeën en te weinig leuke momenten. Scenario van Constantine Dillon, Steve Peace en de regisseur. Werd gevolgd door RETURN OF THE KILLER TOMATOES, en KILLER TOMATOES STRIKE BACK.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer J. Stephen Peace op televisie komt.

Reageer