Alun Lewis

Acteur

Alun Lewis is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Birds of a Feather: Falling In Love Again

1990 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1990. Komedie van Nic Phillips. Met o.a. Pauline Quirke, Linda Robson, Lesley Joseph, Benedick Blythe en Alun Lewis.

Een vrouw die op scheiden staat wint een reisje naar Berlijn, waar ze de dure auto van haar aan het gokken verslaafde en tot over de oren in de schuld zittende man hoopt te vinden. Zwakke, afgezaagde komedie met een vleugje gekunstelde ernst. Deze eerste speelfilm naar aanleiding van de bekroonde tv-serie blijkt behoorlijk tegen te vallen.

Experience Preferred...But Not Essential

1983 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1983. Drama van Peter Duffell. Met o.a. Elizabeth Edmonds, Sue Wallace, Geraldine Griffith, Karen Meagher en Ron Bain.

Een eenvoudige, charmante film over de belevenissen van een meisje dat in de zomertijd als serveerster in een hotel aan de kust werkt. het scenario van June Roberts richt zich op de ontwikkeling van een onbekende jonge vrouw, waarbij de onconventionele personen in haar omgeving met veel humor worden gadegeslagen. Deze korte, alleraardigste film werd voor de Engelse TV gemaakt.

Experience Preferred ... But Not Essent

1983 |

Verenigd Koninkrijk 1983. Peter Duffell. Met o.a. Geraldine Griffith, Sue Wallace, Elizabeth Edmonds, Alun Lewis en Ron Bain.

Het is 1960 en Annie is serveerster in een hotel in Wales. Ze is continu op zoek naar liefde, maar het zit haar niet mee en ze treft veelvuldig de verkeerde man. Nu heeft ze iets met de kok van het hotel, maar is hij de ideale man voor haar? (IdH/VPRO Gids)

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alun Lewis op televisie komt.

Reageer