Chris Cleveland

Acteur

Chris Cleveland is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Virtual Encounters 2

1998 | Erotiek

Verenigde Staten 1998. Erotiek van Cybil Richards. Met o.a. Adame Fine, Brandy Davis, Chris Cleveland, Jill Tomkins en Nikki Fritz.

Op een school in Midvale viert cyberseks hoogtij. Het is het nieuwste tijdverdrijf van studenten, want iedereen wordt in staat gesteld om de partner van zijn of haar dromen te creƫren

Relax... It's Just Sex

1998 | Drama, Thriller

Verenigde Staten 1998. Drama van P.J. Castellaneta. Met o.a. Mitchell Anderson, Terrence 'T.C.' Carson, Seymour Cassel, Serena Scott Thomas en Jennifer Tilly.

Homo`s Vincey Sauris (Anderson) en zijn vriend Javi Rogero (Garcia) worden aangevallen, maar ze meppen terug. Ze betalen hun aanvaller met bijna gelijke munt terug: ze verkrachten hem. Ze stellen hem gerust: relax... it`s just sex... Tara Ricotto (Tilly), die van Javi`s broer Gus (Perez) een kind hoopt te krijgen, vindt dat ze te ver gegaan zijn. Ondertussen gaat het niet goed met het gemengde, lesbische stel Megan Pillsbury (Thomas) en Sarina Classer (Williams) als een van hen een relatie krijgt met hetero Jared Bartoziak (Wirth). Vervolgens wordt vastgesteld dat Gus seropositief is. Een opmerkelijke film, die die een eye-opener kan zijn voor heterokijkers over het homowereldje. De spelprestaties zijn goed, vooral van Tilly, maar de toestanden zijn misschien wat te Amerikaans. Het scenario van regisseur Castellaneta is pittig, scherp en onderhoudend. Af te dingen valt dat Castellaneta in minder dan twee uur heel wat issues probeert te behandelen. Het camerawerk is van Lon Magdich.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Chris Cleveland op televisie komt.

Reageer