Vicky Lagos

Acteur

Vicky Lagos is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Truhanes

1983 | Komedie

Spanje 1983. Komedie van Miguel Hermoso. Met o.a. Francisco Rabal, Arturo Fernandez, Isabel Mestres, Lola Flores en Vicky Lagos.

Een playboy-oplichter belandt voor het eerst in de gevangenis, waar een veteraan-boef hem protectie belooft in ruil voor een partnerschap na hun vrijlating. Hij geeft de veteraan een aanstelling als tuinman, maar de oude rot bemoeit zich met al zijn affaires in plaats van met de heesters. Een bravoure-rol van Rabal in een vlot gemaakte en amusante komedie die net geen slapstick wordt.

Cinque pistole del Texas

1965 | Western

Italië/Spanje 1965. Western van Ignacio F. Iquino. Met o.a. Anthony P. (Julio P.) Taber (Tabenero), Vicky Lagos, Alberto Farnese, Maria Pia Conti en Indio Gonzales-Gila.

Als sheriff Lester Sands in Lindsborg aankomt, zit hij meteen midden in de problemen. Postkoetsen worden overvallen, banken zijn onveilig, kortom er heerst een ware terreur. Maar na een goede 80 minuten film verdwijnen de problemen als sneeuw voor de zon als de lijken opgestapeld worden van hen die al die narigheid veroorzaakt hebben.

Chica para todo

1963 | Komedie

Spanje 1963. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Gracita Morales, José Luis Lopéz Vázquez, Antonio Ozores en Vicky Lagos.

Een naïef meisje uit de provincie is in Madrid komen wonen en wil ten koste van alles een deftige dame worden. Afgezaagde en uiterst vulgaire komedie.

Altas variedades

1960 | Drama, Romantiek

Spanje 1960. Drama van Francisco Rovira Beleta. Met o.a. Christian Marquand, Agnes Laurent, Angel Aranda en Vicky Lagos.

Deze liefdesgeschiedenis speelt zich af in de wereld van het circus. Het is een zeer acceptabel melodrama. Het circusverhaal en het spannende liefdesdrama vormen een wezenlijk geheel. De tragedie zou buiten de context nogal onbeduidend zijn.

Parque de Madrid

1958 | Komedie

Spanje 1958. Komedie van Cahen Salaberry. Met o.a. Luisa della Noce, Fernando Rey, José Luis Ozores, Tony Leblanc en Vicky Lagos.

In een Madrileens volkspark spelen zich verschillende anekdotes af en ontmoeten vogels van diverse pluimage elkaar. Een onschuldige zedenschets.

Il figlio del corsaro rosso

1958 | Avonturenfilm, Romantiek, Actiefilm

Italië 1958. Avonturenfilm van Primo Zeglio. Met o.a. Lex Barker, Sylvia Lopez, Vira Silenti, Saro Urzì en Luciano Marin.

Een Spaanse aristocraat, wiens vader door de corrupte gouverneur van Panama is vermoord, neemt wraak en redt zijn rijke erfgename van een fortuinjager. Deze eenvoudige en voorspelbare, romantische avonturenfilm biedt tegen het einde vlotte actie en niet veel anders. Fede Arnaud en regisseur Zeglio draaiden het scenario in elkaar.

Saeta

1957 | Komedie, Musical

Spanje 1957. Komedie van Antonio del Amo. Met o.a. Joselito, Ivy Blees, Vicky Lagos en Manolo Zarzo.

Een kind leert zingen. De typische onuitstaanbare film met Joselito in de hoofdrol.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Vicky Lagos op televisie komt.

Reageer