Kevin Van Hentenryck

Acteur

Kevin Van Hentenryck is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Basket case 3: The progeny

1991 | Horror, Komedie

Verenigde Staten 1991. Horror van Frank Henenlotter. Met o.a. Gil Roper, Annie Ross, Kevin Van Hentenryck en Tina Louise Hilbert.

Basket Case 2

1990 | Horror

Verenigde Staten 1990. Horror van Frank Henenlotter. Met o.a. Kevin Van Hentenryck, Annie Ross, Kathryn Meisle, Heather Rattray en Jason Evers.

Het humoristische vervolg op de oorspronkelijke film is een uitbundige genre-parodie met de Siamese tweeling in de hoofdrol. Van Hentenryck, de ene helft ziet er normaal uit met een afschuwelijk litteken op de juiste plaats op zijn heup, die zijn andere helft Belial (niet meer dan een groot hoofd met een klomp vlees eronder) in een gevlochten mandje met zich meedraagt. Ze hebben hun onderkomen in een tehuis voor freaks (jongelui die de meest idiote varianten zijn van THE ELEPHANT MAN) dat gerund wordt door grootmoeder Ross, die vecht 'voor de rechten van de unieke mens'. De twee worden betrapt op een dolle moordpartij in Manhattan en worden vervolgens achterna gezeten door een stel uitzonderlijk vervelende verslaggevers, waar Belial de meest gewelddadige aanvallen op lanceert. De meest krankzinnige en komische scène in de film is de vrijpartij van Belial met een lotgenote, terwijl Van Hentenryck tegelijkertijd de liefde bedrijft met haar normale zuster, zijn vriendin. Goed werk van een underground-regisseur, dat niet alleen voor de genregekken bedoeld is.

Basket Case

1981 | Horror, Komedie

Verenigde Staten 1981. Horror van Frank Henenlotter. Met o.a. Kevin Van Hentenryck, Terri Susan Smith, Beverly Bonner, Robert Vogel en Diana Browne.

Een gescheiden Siamese tweeling (de één een gezonde jongeman, de ander een afzichtelijk monstertje, dat in een rieten mand wordt vervoerd) neemt wraak op de artsen die de operatie uitvoerden. Dit Amerikaanse cult-succes leunt zwaar op Brian De Palma's SISTERS en is behoorlijk bloederig en bizar, maar voor de liefhebber een absolute 'must'.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kevin Van Hentenryck op televisie komt.

Reageer