Nancy Anne Sakovich

Acteur

Nancy Anne Sakovich is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Jesse Ventura Story

1999 | Biografie, Drama

Verenigde Staten 1999. Biografie van David Jackson. Met o.a. Nils Allen Stewart, Nancy Sakovich, Christopher Bondy, Nola Augustson en Jeff Mallory.

Jesse Ventura (Stewart) als de gouverneur van Minnesota vertelt zijn verhaal in flashbacks. Hij kwam ter wereld als Jim Janos en we volgen zijn carri[KA2]ere vanaf het moment dat hij de elite-eenheid van de marine SEALS diende. Daarna maakte hij een periode door als eenzame, zonderlinge en zelfzinnige motorrijder die over de wegen van Amerika kruiste. Vervolgens kwam hij bij de ordedienst van The Rolling Stones en werd uitsmijter van een bar totdat hij als prof worstelaar en WWF-lid tien jaar op de tv optrad en heel bekend werd. In 1998 werd hij gekozen tot gouverneur van bovengenoemde staat. In de film wordt Ventura als man geportretteerd die zaken binnen een kader kan plaatsen. Hij laat zien dat hij in staat is zowel een goede huisvader te zijn als een showman die in de worstelring zijn brood verdient. Deze biopic, die soms onbedoeld grappig is, bevat veel opnames van de worstelwedstrijden. Het simplistische scenario van Patricia Jones en Donald Reiker verwart sport met show en nergens krijg je inzicht in het feit hoe het mogelijk was dat de inwoners van Minnesota hem tot hun man kozen. Er wordt iets meer dan een minuut besteed aan Jesse`s kennismaking en huwelijk met Terry (Sakovich). Het camerawerk is van John Holosko.

The Silken Laumann story

1996 | Drama

Verenigde Staten 1996. Drama van Eric Till. Met o.a. Cedric Smith, Dylan Neal en Nancy Anne Sakovich.

Tien weken voor de start van de Olympische Zomerspelen in Barcelona raakt de Canadese roeister Silken Laumann zwaar gewond tijdens een training. De dokters vrezen dat ze haar sportcarriĆØre zal moeten beĆ«indigen. Na vijf operaties te hebben ondergaan, besluit Silken toch mee te doen aan de Spelen

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Nancy Anne Sakovich op televisie komt.

Reageer