Ashley Tisdale (1985) is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Scary Movie 5

2013 | Komedie, Horror

Verenigde Staten 2013. Komedie van Malcolm D. Lee. Met o.a. Lindsay Lohan, Anna Faris, Charlie Sheen, Ashley Tisdale en Terry Crews.

Conservatieve filmmaker David Zucker (Airplane, Naked Gun, Scary Movie-serie) wilde na zijn Michael Moore-spoof An American Carol (2008) naar eigen zeggen niet meer verder met de flauwe humor van zijn Scary Movie-serie. Maar de schoorsteen moet roken, dus verscheen vijf jaar later deze vijfde aflevering van de serie horrorsatires. Het werd op afstand de slechtste, want scenarist/producent Zucker leverde geen grappige teksten, en alle oorspronkelijke komieken (onder anderen de broertjes Wayans, Tori Spelling, Kevin Hart en Tim Curry) bedankten voor de eer. En Zuckers schoorsteen? Die walmde lekker, met twintig miljoen aan kosten en tachtig miljoen aan opbrengst.

Sharpay's Fabulous Adventure

2011 | Komedie, Drama, Familiefilm

Verenigde Staten 2011. Komedie van Michael Lembeck. Met o.a. Ashley Tisdale, Austin Butler en Cameron Goodman.

Sharpay Evans krijgt te horen dat ze auditie mag doen voor een musical op Broadway. Ze reist af naar New York, samen met haar hondje Boi. Daar aangekomen blijkt de auditie voor Boi te zijn.

Aliens in the Attic

2009 | Avonturenfilm, Familiefilm, Komedie

Verenigde Staten/Canada 2009. Avonturenfilm van John Schultz. Met o.a. Ashley Tisdale, Kevin Nealon en Robert Hoffman.

De familie Pearson wil een weekend weg en besluit hun vakantiehuis weer eens op te zoeken. Dan blijkt deze in het bezit genomen door aliens.

Picture This

2008 | Komedie

Verenigde Staten 2008. Komedie van Stephen Herek. Met o.a. Ashley Tisdale, Robbie Amell, Shenae Grimes en Kevin Pollak.

Mandy is een verlegen buitenbeentje. Desondanks weet ze de aandacht te trekken van de meest populaire jongen van school: Drew. Als Drew haar mee uitvraagt naar het schoolbal, kan Mandy haar geluk niet op. Dit is echter van korte duur, want haar overbeschermende vader geeft Mandy geen toestemming om met hem uit te gaan. Dan komt ook nog eens Drews ex-vriendin in beeld.

High School Musical 3: Senior Year

2008 | Musical, Jeugdfilm

Verenigde Staten 2008. Musical van Kenny Ortega. Met o.a. Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel en Corbin Bleu.

Na de eerste twee, onverwacht succesvolle, musicals over en voor een nieuwe generatie tieners à la Grease en Fame, was deel drie onvermijdelijk. Dat terwijl er eigenljk niet gek veel te vertellen valt over het groepje scholieren dat inmiddels tegen het eindexamen zit. Troy (Efron) en zijn vrienden hebben het zwaar in de basketbalcompetitie, Gabriella (Hudgens) kan misschien niet meedoen aan de musical, enzovoort. Type opgeruimd tienervermaak dat het altijd goed doet bij de MTV Awards: Efron en Hudgens werden genomineerd in de categorie Beste Kus.

High School Musical 2

2007 | Musical, Romantiek, Familiefilm, Jeugdfilm

Verenigde Staten 2007. Musical van Kenny Ortega. Met o.a. Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale en Lucas Grabeel.

High School Musical was een onverwacht grote Disney-hit, een vervolg kon niet lang uitblijven. Troy, Gabriella en hun vrienden hebben zomervakantie: veel tijd voor zang en dans! Critici beschuldigen de serie televisiefilms van oppervlakkigheid en leeghoofdigheid die de traditie van grote Amerikaanse musicals weinig goed doen, en beweren dat de tweede film nog erger was dan de eerste. Fans zal het een zorg zijn: die genieten gewoon van de schoon geboende wangen van hun tieneridolen en nummers als 'I Don't Dance' en 'You Are the Music in Me'.

High School Musical

2006 | Musical, Romantiek, Drama, Jeugdfilm

Verenigde Staten 2006. Musical van Kenny Ortega. Met o.a. Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel en Bart Johnson.

De werktitel van deze opgewekte Disneymusical luidde Grease 3 omdat de opzet nagenoeg gelijk is aan het Travolta-Newton-John-spektakel uit 1978: onverwachte kalverliefde tussen de stoere bink en het leergierige muurbloempje op een middelbare school waar normaliter niet buiten de eigen groep wordt getreden. De film trok miljoenen jeugdige televisiekijkers die een dag na de uitzending werden getrakteerd op een versie met ondertitels voor de olijke liedjes. Naast deze meezingversie is er inmiddels ook een meedansversie in omloop genaamd The Encore Edition. High School Musical was goed voor twee Emmy's, één in de categorie Kinderprogramma en één voor de Choreografie.