Eric del Castillo

Acteur

Eric del Castillo is acteur.
Er zijn 11 films gevonden.

Santo en la venganza de la momia

1970 | Horror

Mexico 1970. Horror van René Cardona. Met o.a. Santo, Mary Montiel, Alma Rojo en Eric del Castillo.

De Mummie herrijst om zich op Santo te wreken. Een zwakke film gerealiseerd tijdens de laatste jaren van de Santo-serie.

Mil Máscaras

1966 | Sportfilm, Avonturenfilm

Mexico 1966. Sportfilm van Jaime Salvador. Met o.a. 'Mil Máscaras', Malú Reyes, Dagoberto Rodríguez en Eric del Castillo.

Een gemaskerde bestrijdt een stel bandieten. Tijdens de opnamen ontstonden er verschillende problemen. Het filmen werd gestaakt, maar na enige tijd hervat. Het resultaat is bedroevend.

Las mujeres pantera

1966 | Horror, Avonturenfilm

Mexico 1966. Horror van René Cardona. Met o.a. Ariadna Welter, Elizabeth Campbell, 'Tongolele' en Eric del Castillo.

Nadat hij een vreemde legende over een van zijn voorouders heeft verteld, wordt een professor op mysterieuze wijze vermoord. De politie vraagt de hulp van twee vrouwelijke worstelaars om de zaak op te lossen. Dit is de laatste film waarin de twee dames het opnemen tegen het kwaad. Eerder deden ze dat in LAS LUCHADORAS CONTRA EL MEDICO ASESINO, LAS LUCHADORAS CONTRA LA MOMIA en LAS LOBAS DEL RING, alle van dezelfde regisseur. Een zwakke maar toch wel aparte film.

El imperio de Drácula

1966 | Horror

Mexico 1966. Horror van Federico Curiel. Met o.a. Lucha Villa, César del Campo, Eric del Castillo en Ethel Carrillo.

Bij de dood van zijn moeder zweert een jongen de laatste Draculstein te doden, een vreselijke vampier die zijn vader vermoordde. Hij, zijn vrouw, zijn schoonzuster en haar gezelschapsdame gaan op weg naar het 'grijze slot', vastbesloten een eind te maken aan de vloek. Een nogal flauwe versie van Dracula, een mislukte imititatie van wat de Hammer-studios tien jaar eerder in Engeland produceerden. Slecht en belachelijk.

Acapulco a go go

1966 | Komedie

Mexico 1966. Komedie van Arturo Martínez. Met o.a. Sonia Furió, Fernando Luján, Elizabeth Campbell en Eric del Castillo.

Tijdens hun vakantie in Acapulco krijgen drie stellen met elkaar te maken. Een komedie met een moralistische boodschap.

Los Malvados

1965 | Western

Mexico 1965. Western van Alfonso Corona Blake. Met o.a. Emilio Fernández, Manuel Capetillo, Eric del Castillo en Irma Serrano.

Drie revolverhelden ontdekken een beroofde koets met daarin een oude man en diens kleindochter. De oude man belooft hen een kaart waarmee ze een grote schat kunnen vinden, als ze beloven het meisje te zullen beschermen. Een nogal wrede actiefilm. De naaktscènes met Serrano werden gecensureerd.

Gatillo Veloz

1965 | Western

Mexico 1965. Western van Jaime Salvador. Met o.a. Manuel López Ochoa, Silvia Fournier, Eric del Castillo en Armando Soto la Marina.

Een beroemde revolverheld komt in een valstrik terecht die zijn eigen maten voor hem hebben opgezet. Hij rust niet voor hij wraak heeft genomen. Deze vreselijke western vol cliché's bestaat uit de episoden Gatillo Veloz, El secuestro en Duelo a muerte. Het vervolg heet LOS MALDITOS.

Cruces sobre el yermo

1965 | Drama

Mexico 1965. Drama van Alberto Mariscal. Met o.a. Julio Aldama, Sonia Infante, Eric del Castillo en Narciso Busquets.

Een man wil wraak nemen op de moordenaar van zijn vader en wordt ondertussen verliefd. In deze film wordt kritiek geleverd op het machismo, hetgeen zeldzaam is voor de Mexicaanse cinema van die tijd. Een genietbare film.

El padre Diablo

1964 | Komedie

Mexico 1964. Komedie van Julián Soler. Met o.a. Antonio Aguilar, Kitty de Hoyos, Manuel Capetillo en Eric del Castillo.

Een welbespraakte en nogal aanstellerige pastoor pakt met zijn woorden de arme boeren in. De film bestaat uit twee delen van elk 45 minuten: Los hermanos Diablo en El parrandero. Vagelijk geïnspireerd op ELMER GANTRY.

Rostro infernal

1962 | Horror

Mexico 1962. Horror van Alfredo B. Crevenna. Met o.a. Eric del Castillo, Rosa Carmina, Jaime Fernández en Elsa Cárdenas.

Een politieinspecteur onderzoekt systematisch een aantal ontvoeringszaken, en belandt bij het huis van een eigenaardige dokter, die in zijn laboratorium een paar mooie maar wrede monsters gecreëerd heeft. Zelfs de monsters, geïnspireerd door de expressionistische filmkunst, konden deze saaie film niet verlevendigen. De drie episoden zijn: Rostro infernal, Error fatal en La trampa.

Pecado

1961 | Drama

Mexico/Guatemala 1961. Drama van Alfonso Corona Blake. Met o.a. Jorge Mistral, Teresa Velázquez, Martha Elena Cervantes en Eric del Castillo.

In deze klassieke driehoeksverhouding heeft de vrouw twee mannen in hun begeerte meegesleept. Een typisch melodrama over `lage lusten`, gesitueerd in een tropische (toeristische) omgeving, waardoor de film veel weg heeft van een vakantieansicht. Ook heeft de film folkloristische elementen en wordt er een enkele keer een liedje gezongen (niet voor niets gaat het om een co-produktie met Guatemala).

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Eric del Castillo op televisie komt.

Reageer