Art Philips is acteur en componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Bullet Down Under

1993 | Misdaad, Actiefilm

Australië 1993. Misdaad van Met o.a. Christopher Atkins, Mark 'Jacko' Jackson, Richard Carter, Virginia Hey en Alfred Bell.

Amerikaanse cop Bullet (Atkins) uit L.A. begint opnieuw Down Under nadat hij bij een actie in de USA een meisje per ongeluk had doodgeschoten. Zijn vinger om de trekker leggen doet hij liever niet meer, maar de Australische politie, waar hij nu werkt, maakt hem de collega van de bloeddorstige Jack Moran (Jackson) die bij een auto-achtervolging zijn partner aan schietende gangsters verloor. Bullet wordt op die manier in een meedogenloze, onwettige wraakactie meegetrokken. Hij redt op het allerlaatste moment zijn nieuwe partner uit een benarde positie door de trekker van zijn dienstwapen over te halen. Liefhebbers van geweld kunnen aan deze film hun hart op halen, als ze maar niet gaan nadenken over de bedenkelijke moraal. Spel en regie zijn van het niveau wat men bij dergelijke primitieve prenten verwachten mag. Het scenario is van Karl Schiffman en het camerawerk is van Martin McGrath.

The Dionne Quintuplets

1978 | Documentaire, Historische film

Canada 1978. Documentaire van Donald Brittain.

Gedetailleerd verslag van een verbazingwekkende geschiedenis, die bijzonder tragisch verliep, over de Dionne Vijfling die in 1934 geboren werd en wier leven publiek eigendom van het Canadese volk werd met alle fatale gevolgen vandien. Onthullende interviews en schitterend archiefmateriaal, waarbij een gaaf beeld van de vijf meisjes en hun omgeving wordt gegeven.

Galloping On

1925 | Western

Verenigde Staten 1925. Western van Richard Thorpe. Met o.a. Wally Wales, Jessie Cruzon, Louise Lester, Charles Whitaker en Richard Belfield.

Wally heeft onschuldig in de gevangenis gezeten. Als hij naar huis terugkeert ziet hij dat zijn moeders ranch is ingepikt door de bankier Belfield. Hij krijgt herrie met de schurk Whitaker en krijgt de opdracht de man én zijn bende naar de andere wereld te helpen. Thorpe schreef het scenario, zoals te doen gebruikelijk, onder zijn schuilnaam Frank L. Inghram.