Kajol

1974 Acteur

Kajol (1974) is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

My Name Is Khan

2010 | Drama

India 2010. Drama van Karan Johar. Met o.a. Shah Rukh Khan, Kajol, Katie A. Keane, Kenton Duty en Benny Nieves.

In de nasleep van '9/11' wordt de uit Mumbai geïmmigreerde Khan, die lijdt aan het syndroom van Asperger, in Amerika aangezien voor mogelijke terrorist. Het gezin dat hij vormt met Mandira (Kajol) en haar zoon, dreigt uit elkaar te vallen. Khan bedenkt dat hij president Bush moet spreken om zijn onschuld te bewijzen. Thematisch interessant maar wat onevenwichtig, op ware gebeurtenissen gebaseerd drama van de in eigen land zeer gerespecteerde regisseur Johar, die grote sterren Khan en Kajol herenigt, veelvuldige tegenspelers in menig Bollywood-melodrama.

Pyar To Houna Hi Tha

1998 | Romantiek

India 1998. Romantiek van Ad Nam Nam Wind. Met o.a. Ajay Devgan, Kajol en Om Puri.

Een luchtige, romantische film naar een Amerikaans plot. Door Bollywood omgewerkt voor Indiase kijkers en alleen maar interessant voor die zeer grote doelgroep. Een succes in eigen land.

Asia two: Pyar to houna hi tha

1998 |

India 1998. Met o.a. Kajol en Ajay Devgan.

Een luchtige, romantische film naar een Amerikaans plot. Door Bollywood omgewerkt voor Indiase kijkers en alleen maar interessant voor die zeer grote doelgroep. Een succes in eigen land.

Dilwale Dulhania Le Jayenge

1995 | Romantiek, Drama, Komedie

India 1995. Romantiek van Aditya Chopra. Met o.a. Shah Rukh Khan, Kajol, Amrish Puri, Farida Jalal en Anupam Kher.

Het scenario van regisseur Chopra is beslist geen meesterwerk. Hij vertelt ons in ruim drie uur de eenvoudige liefdesgescheidenis met goede afloop van Raj Malhotra en Simran, die beiden van Indiase afkomst zijn en in Londen wonen. Soap met songs, waarvan boze tongen beweren dat Chopra een en ander geleend heeft uit succesfilms van collega's, maar in Bollywood kijken alle filmers altijd heel goed naar Hollywood.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kajol op televisie komt.

Reageer