Ian McCrudden

Regisseur, Acteur, Producer

Ian McCrudden is regisseur, acteur en producer.
Er zijn 2 films gevonden.

The Big Day

2001 | Komedie

Verenigde Staten 2001. Komedie van Ian McCrudden. Met o.a. Julianna Margulies, Ivan Sergei, Nancy Banks en Adrian Pasdar.

Sara en John staan op het punt om elkaar eeuwige trouw te beloven. Als het uitspreken van het jawoord nadert, neemt de bruidegom opeens de benen. John heeft vervelend nieuws gekregen van zijn broer waardoor zijn wereld volledig op zijn kop komt te staan. De jacht op de bruidegom begint en alle gasten zoeken mee.

Trailer: The Movie

1999 | Fantasy

Verenigde Staten 1999. Fantasy van Ian McCrudden. Met o.a. Ian McCrudden, Will Pope, Miranda Hicks en Marjorie Crigler.

Hoofdrollen-scenarioschrijvers McCrudden en Pope deden zichzelf enorm veel plezier toen ze deze rolprent gingen maken. Hij bestaat uit twee delen. Het eerste gaat over het duo Val (McCrudden) en Dip (Pope) dat op weg is naar Tinseltown en twee lekkere actrices, Penny (Hicks) en Anne (Crigler), oppikt onder het mom op talentenjacht te zijn. De aantrekkelijke dames blijken net zoals zijzelf verzot op film te zijn. Het tweede deel gaat wat de kijker betreft over het volgen van dialogen uit veelal weinig bekend geworden films. Soms is alles wat je ziet aardig toepasselijk op de situatie, maar soms ook helemaal niet. Een film die uiterst geschikt is voor Amerikaanse filmquizfanaten en filmgekken, die veel trash gezien hebben en over een olifantengeheugen met ontelbare giga's beschikken. De waardering geldt uitsluitend voor hen. Gewone filmkijkers kunnen veel beter naar een met een Oscar bekroonde film kijken of een rolprent die het goed gedaan heeft in de kritiek. Het camerawerk is van Matthew Uhry en de montage is van regisseur McCrudden, die tevens produceerde. Naast THE PLAYER een uniek werkje, dat wel.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ian McCrudden op televisie komt.

Reageer