César del Campo is acteur.
Er zijn 15 films gevonden.

El imperio de Drácula

1966 | Horror

Mexico 1966. Horror van Federico Curiel. Met o.a. Lucha Villa, César del Campo, Eric del Castillo en Ethel Carrillo.

Bij de dood van zijn moeder zweert een jongen de laatste Draculstein te doden, een vreselijke vampier die zijn vader vermoordde. Hij, zijn vrouw, zijn schoonzuster en haar gezelschapsdame gaan op weg naar het 'grijze slot', vastbesloten een eind te maken aan de vloek. Een nogal flauwe versie van Dracula, een mislukte imititatie van wat de Hammer-studios tien jaar eerder in Engeland produceerden. Slecht en belachelijk.

Contrabandistas del Caribe

1966 | Misdaad

Puerto Rico/Mexico 1966. Misdaad van Juan Orol. Met o.a. Arturo Martínez, Dinorah Judith, César del Campo en Juan Orol.

Een misdaadorganisatie die zich bezighoudt met de drugshandel ontdekt dat er steeds meer drugs verdwijnen. Joe Luciana, een man die gerespecteerd wordt om zijn goede daden, blijkt hiervoor verantwoordelijk. Orol regisseerde de film en speelde zijn geliefde rol van goede gangster.

Una Tal Dulcinea

1963 | Komedie

Spanje 1963. Komedie van Rafael Salvia. Met o.a. Susana Campos, Juanjo Menéndez, César del Campo en Lina Morgan.

Een jonge getrouwde vrouw wil de liefde van haar man terugwinnen.Een afschuwelijk film.

Los pistoleros

1961 | Western

Mexico 1961. Western van Benito Alazraki. Met o.a. Teresa Velázquez, César del Campo, Roberto G. Rivera en Elizabeth Campbell.

Een revolverheld werkt samen met een sheriff om een bende veedieven te vangen. Brutaal plagiaat van GUNFIGHT AT THE O.K. CORRAL (de held lijdt ook aan tubercolose), maar natuurlijk niet zo goed.

Mundo, demonio y carne

1958 | Drama

Mexico 1958. Drama van José Díaz Morales. Met o.a. Columba Domínguez, Luz María Aguilar, Olivia Michel en César del Campo.

Een bankier wordt weduwnaar en hertrouwt met een vrouw zonder scrupules die het, samen met haar minnaar, om zijn geld is te doen. Een reactionaire en ridicule film met een moraliserend staartje.

El Teatro del crimen

1956 | Misdaad

Mexico 1956. Misdaad van Fernando Cortés. Met o.a. María Antonieta Pons, César del Campo, Manuel Medel en Rafael Banquells.

In een theater wordt een aantal moorden gepleegd; alle werknemers zijn verdacht. De film bleef beperkt tot een opeenvolging van muzikale thema's, het ene nog slechter dan het andere.

Locura pasional

1955 | Drama

Mexico 1955. Drama van Tulio Demicheli. Met o.a. Silvia Pinal, Carlos López Moctezuma, César del Campo en Domingo Soler.

Een man schiet uit misplaatste jaloezie op zijn vrouw. Gebaseerd op de beroemde roman van Tolstoi. Demicheli wist er niet meer van te maken dan een platvloers melodrama waarvoor de dialogen uit EL van Buñuel werden gestolen.

Pies de Gato

1954 | Avonturenfilm

Mexico 1954. Avonturenfilm van Rogelio A. González. Met o.a. Luis Aguilar, César del Campo, Dagoberto Rodríguez en Fernando Casanova.

Een bende schurken overvalt een villa, maar als zij geen geld aantreffen besluiten zij de dochter van de eigenaar te ontvoeren om zo losgeld te krijgen. Redelijke film.

Los Bandidos de Río Frío

1954 | Avonturenfilm

Mexico 1954. Avonturenfilm van Rogelio A. González. Met o.a. Luis Aguilar, César del Campo, Dagoberto Rodríguez en Fernando Casanova.

Een soldaat deserteert en wordt bandiet. Te leeg en zonder overtuigingskracht, maar acceptabel.

La Sombra de Cruz Diablo

1954 | Avonturenfilm

Mexico 1954. Avonturenfilm van Vicente Oroná. Met o.a. Rosa Arenas, César del Campo, Enrique Rambal en Yolanda Varela.

Een jongeman is zijn titel van graaf kwijt. Hij bindt de strijd aan met de autoriteiten om zijn titel weer terug te krijgen. Middelmatig, langdradig en verward.

La Perversa

1953 | Drama

Mexico 1953. Drama van Chano Urueta. Met o.a. Elsa Aguirre, Alma Rosa Aguirre, César del Campo en Octavio Arias.

Een vrouw wordt verdacht van de moord op haar minnaar. Dermate slecht dat de film het op het hoogtepunt, het proces, zonder decors moest stellen.

Sandra

1952 | Drama

Cuba/Mexico 1952. Drama van Juan Orol. Met o.a. Rosa Carmina, Arturo Martínez, César del Campo en Manuel Arvide.

Hoewel hij weet dat hij aan een ongeneeslijke ziekte lijdt die zijn mannelijkheid aantast, doet een miljonair een revuedanseres een huwelijksaanzoek. Zij gaat op zijn aanzoek in vanwege de verlokkingen van zijn immense fortuin. Onuitsprekelijk melodrama vol tropische hartstocht, tegen de achtergrond van naakte vrouwenborsten.

Aventura en Rio

1952 | Drama

Mexico 1952. Drama van Alberto Gout. Met o.a. Ninón Sevilla, Luis Aldás, César del Campo en Víctor Junco.

Een vrouw die haar geheugen is verloren, echtgenote van een beroemd arts, wordt van straat meegenomen door de eigenaar van een revue, die haar tot zijn minnares maakt en haar tegelijkertijd uitbuit. Melodrama zonder enige verbeeldingskracht.

Por qué peca la mujer

1951 | Drama

Mexico 1951. Drama van René Cardona. Met o.a. Leticia Palma, Abel Salazar, Luis Aguilar en César del Campo.

Een verliefd stel gaat uit elkaar en beiden worden beroemd: zij als zangeres, hij als componist. Armetierig melodrama met veel te veel liedjes.

La Noche es nuestra

1951 | Drama

Mexico 1951. Drama van Fernando A. Rivero. Met o.a. Jorge Mistral, Emilia Guiú, Ramón Gay en César del Campo.

Als haar man gek wordt ziet een getrouwde vrouw zich gedwongen om zich te prostitueren om te overleven. Een te routineus verfilmd verhaal.