Tony Fields

Acteur

Tony Fields is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Across the Moon

1994 | Komedie

Verenigde Staten 1994. Komedie van Lisa Gottlieb. Met o.a. Christina Applegate, Tony Fields, Peter Berg, Michael Aniel Mundra en James Remar.

Ritchie (Fields) en Lyle (Berg) belanden in de gevangenis. Ze moeten boeten wegens oplichterij, omdat ze waspoeder als coca[KA3]ine verkochten... aan de politie. Hun twee vrouwen zitten op zwart zaad, maar willen in de nabijheid van hun mannen zijn. Dus besluiten Kathy (Applegate, van de tv-hitserie MARRIED WITH CHILDREN) en Carmen (Peña) naar de dorre omgeving van de gevangenis in de Mojave Desert te verhuizen.

Miller und Müller

1992 | Thriller

Duitsland/Verenigde Staten 1992. Thriller van Christian Gorlitz. Met o.a. Désirée Nosbusch, Suzanne Savoy, Michael Crabtree, Tony Fields en Rick Mancini.

Een Duitse geheime agente (Becker) en een vrouwelijke Amerikaanse collega bij de DEA wreken de dood van Beckers echtgenoot, die een drugshandelaar op zijn geweten had. Redelijk onderhoudend.

The Doctor

1991 | Drama

Verenigde Staten 1991. Drama van Randa Haines. Met o.a. William Hurt, Christine Lahti, Elizabeth Perkins, Mandy Patinkin en Adam Arkin.

Rond het thema 'Hoe gedragen geneesheren zich als patiënten?' krijgt Hurt een voorproefje van zijn eigen geneeskunde. Melodramatisch en vooral te pruimen door kijkers die houden van hartoperaties. Tranen gewaarborgd wanneer het stilstaand hart opnieuw begint te slaan. Robert Caswell schreef het scenario naar de roman van Ed Rosenbaum M.D. A Taste of my own medicine. John Seale deed het camerawerk.

Backstreet Dreams

1990 | Drama

Verenigde Staten 1990. Drama van Rupert Hitzig. Met o.a. Brooke Shields, Anthony Franciosa, Burt Young, Jason O'Malley en Sherily Fenn.

Kleine, oppervlakkige film over een gauwdief, wiens autistische zoontje behandeld wordt door een aantrekkelijke psychiater, waarop hij verliefd wordt, maar dan alle grond onder zijn voeten voelt wegzakken als hij weer vervalt in zijn oude fouten. Niet geheel ontbloot van de nodige valse sentimenten.

Miller & Müller

1989 | Misdaad, Actiefilm

Duitsland/Verenigde Staten 1989. Misdaad van Christian Gorlitz. Met o.a. Désirée Nosbusch, Suzanne Savoy, Michael Crabtree, Tony Fields en Rick Mancini.

Duits ex-tiener- en sekssterretje Nosbusch waagt haar kans in Amerikaans-Duitse tv-onzin als Berlijnse undercover-agente die verliefd wordt op een Amerikaan en in Texas een baantje vindt bij de DEA (Drug Enforcment Agency). Groot is haar verbazing wanneer ze verneemt dat haar nieuwe bazin Savoy de ex is van haar kersverse Amerikaanse echtgenoot. De twee moeten samenwerken, en dat loopt veel te snel van een leien dakje. Saai, voorspelbaar complot-denken. Nosbusch is tuttig en doet het beter in Duitse softseks. Overigens zijn alle personages zo plat als een dubbeltje.

Trick or Treat

1986 | Horror, Muziek

Verenigde Staten 1986. Horror van Charles M. Smith en Charles Smith. Met o.a. Marc Price, Tony Fields, Lisa Orgolini, Doug Savant en Gene Simmons.

Demonische hard-rock van een omgekomen idool inspireert een fan tot wraak op zijn macho-schoolgenoten, maar het loopt wat uit de hand en uit de klankkasten. Verwilderde muziek van de groep Fastway. Met Gene Simmons, de bassist van de hard-rockgroep 'Kiss' in de rol van 'Nuke'. Regisseur Smith, die met deze film zijn debuut maakte, is zelf nog even te zien als een leraar van een middelbare school. Een speciale gastrol van ex-Black Sabbath Ozzy Osbourne helpt de film geen stap verder.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tony Fields op televisie komt.

Reageer