Carlos López 'Chaflán'

Acteur

Carlos López 'Chaflán' is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Hasta que llovió en Sayula

1940 | Komedie

Mexico 1940. Komedie van Miguel Contreras Torres. Met o.a. Carlos López 'Chaflán', Emma Roldán en Leopoldo Beristain.

Een paar veeboeren hebben een prijs gewonnen in de loterij. Om die op te halen gaan ze naar de stad waar ze een verhouding beginnen met twee danseressen. Gefilmd zonder het minste gevoel voor wat film behoort te zijn en met een overvloedig aantal dialogen.

Tierra brava

1938 | Drama, Komedie

Mexico 1938. Drama van René Cardona. Met o.a. Esther Fernández, Rafael Falcón, Joaquín Pardavé en Carlos López 'Chaflán'.

Een tabaksfabriek staat op het punt failliet te gaan door een hypotheek. Een film gewijd aan de verheerlijking van de folkloristische gewoonten in de tabaksstreek van Veracruz, vermengd met de klassenstrijd.

Los Millones de Chaflán

1938 | Komedie

Mexico 1938. Komedie van Rolando Aguilar. Met o.a. Carlos López 'Chaflán', Emma Roldán, Joaquín Pardavé en Pedro Armendáriz.

Een eigenaar van een ranch krijgt een fortuin voor zijn grond en vertrekt naar de stad om daar als een 'nouveau riche' te gaan leven. Langzaam, beroerd opgenomen, zonder pretenties en gewoon slecht.

Cielito lindo

1936 | Drama

Mexico 1936. Drama van Roberto O'Quingley. Met o.a. Pepe Ortiz, Lupita Gallardo, Arturo de Córdova en Carlos López 'Chaflán'.

Een gevoelig conflict tussen twee moedige mensen die liever wat opofferen dan zich te verlagen tot kleingeestig gedoe. De film deed destijds nogal wat stof opwaaien. Op gepaste wijze geregisseerd en goed vertolkt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carlos López 'Chaflán' op televisie komt.

Reageer