Josele Román

Acteur

Josele Román is acteur.
Er zijn 15 films gevonden.

Gay Club

1980 | Komedie

Spanje 1980. Komedie van Ramón Fernández. Met o.a. Josele Román, Francisco Algora en Isabel Luque.

In een achterlijk Spaans dorp besluiten twee vrienden een homo-club te openen. Onuitstaanbaar.

La Insólita y gloriosa hazaña del cipote de Archidona

1979 | Komedie

Spanje 1979. Komedie van Ramón Fernández. Met o.a. Francisco Algora, Josele Román, José Lifante, Antonio Gamero en Rafaela Aparicio.

In het Spanje van de jaren vijftig wordt een paartje in een bioscoop verrast bij het masturberen...Een bijprodukt dat is gemaakt naar aanleiding van een ware gebeurtenis.

Gata caliente

1979 | Komedie, Erotiek

Spanje 1979. Komedie van Vicente Escrivá. Met o.a. Maria Rosaria Omaggio, José Sancho, Queta Claver en Josele Román.

Bovennatuurlijke krachten lijken hulp te bieden aan Visanteta als iemand haar gaat ontmaagden. Een weerzinwekkende en betreurenswaardige combinatie van seks, mysticisme, komedie en eschatologie.

Señoritas de uniforme

1976 | Komedie

Spanje 1976. Komedie van Luis María Delgado. Met o.a. María José Cantudo, Josele Román, Antonio Garisa en Carmen Platero.

De wederwaardigheden van enige vrouwelijke politieagenten.Onvergeeflijk slecht.

Esclava te doy

1976 | Komedie

Spanje 1976. Komedie van Eugenio Martín. Met o.a. Alfredo Landa, María Luisa San José, Josele Román en Mari Carmen Prendes.

Een man wordt door zijn vrouw in de steek gelaten als zij erachter komt dat hij er een minnares op nahoudt. Een onbeschaamde macho-komedie.

El Puente

1976 | Komedie

Spanje 1976. Komedie van Juan Antonio Bardem. Met o.a. Alfredo Landa, Josele Román, Victoria Abril, Simón Andreu en Francisco Algora.

Een monteur besluit een weekend te benutten om aan de kust op zoek te gaan naar knappe toeristes. Een soort demystificatie van de klassieke komedies van Alfredo Landa. De film is mislukt vanwege het grove scenario en de dito regie.

El Pobrecito Draculín

1976 |

Spanje 1976. Juan Fortuny. Met o.a. Joe Rigoli, Josele Román, Víctor Israel en Ricardo Palmerola.

Dracuín is een ongelukkige vampier. Het succes van YOUNG FRANKENSTEIN van Mel Brooks werd aangegrepen om deze beschamende parodie op de DRACULA van Bram Stoker te maken.

Chely

1976 | Komedie, Erotiek

Spanje 1976. Komedie van Ramón Fernández. Met o.a. Nadiuska, Fernando Fernán-Gómez, Josele Román, Pedro Mari Sánchez en Tomás Zori.

We zien de erotische uitstapjes van een bende jonge losbollen. Aan deze zeer slechte film kan zelfs de aanwezigheid van de grote Fernando Fernán-Gómez niets verbeteren.

Virilidad a la española

1975 | Komedie

Spanje 1975. Komedie van Francisco Lara Polop. Met o.a. Fernando Esteso, Mónica Randall, Conchita Goyanes en Josele Román.

De vele tegenslagen van een dorpeling die bedroefd is over zijn overmatige viriliteit...Een grenzeloos ordinaire 'macho'-film.

Mayordomo para todo

1975 | Komedie

Spanje 1975. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Alfredo Landa, Emma Cohen, Juan Luis Galiardo en Josele Román.

Een industrieel die in een economische crisissituatie verkeert ziet zich genoodzaakt zijn persoonlijkheid te verwisselen voor die van zijn major domus. Een gebruikelijk komisch bijprodukt van het duo Ozores/Landa.

Jenaro, el de los 14

1974 | Komedie

Spanje 1974. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Alfredo Landa, María Luisa San José, Mari Carmen Prendes en Josele Román.

De dorpsomroeper verdient een fortuin in de voetbalpool, waardoor hij plotseling door alle meisjes hevig wordt begeerd... Een zeer slechte film, zoals alle komedies van Alfredo Landa uit de jaren zestig en zeventig.

Manolo la nuit

1972 | Komedie

Spanje 1972. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Alfredo Landa, María José Alfonso, Josele Román, José Sacristán en Juanjo Menéndez.

Omdat hij genoeg heeft van zijn vrouw leeft een man van de toeristes aan de Costa del Sol. Even slecht als de overige komedies van Landa/Ozores.

La Curiosa

1972 | Drama

Spanje 1972. Drama van Vicente Escrivá. Met o.a. Patty Shepard, Máximo Valverde, Josele Román en Mary Francis.

Een jonge vrouw uit de provincie wil tot iedere prijs de waarheid over seks te weten komen. Een schijnheilig melodrama over de onbekendheid met seks van de Spaanse vrouw van destijds, dat in feite ophemelt wat ogenschijnlijk wordt bekritiseerd.

La Garbanza negra

1971 | Komedie

Spanje 1971. Komedie van Luis María Delgrado. Met o.a. Tip, Coll, Esperanza Roy en Josele Román.

Twee broers die bij een begrafenisonderneming werken veranderen in cabaretkomieken. Een van de meest curieuze en buitensporige films uit de geschiedenis van de Spaanse cinema, waarvan het scenario door de twee hoofdrolspelers -de komieken Tip en Coll- en Antonio Mercero -een regisseur- geschreven is. Een respectabele film die gezien moet worden.

La Señorita de Trevelez

1935 | Drama

Spanje 1935. Drama van Edgar Neville. Met o.a. Antoñita Colomé, María Gámez, Alberto Romea, Nicolás Rodríguez en Elisa Ramírez.

In een klein provinciestadje moet een vrouw haar eenzaamheid leren accepteren. De eerste belangrijke film van Neville, die de toekomstige klassiekers van de Spaanse cinema als CALLE MAYOR of LA TÍA TULA al aankondigt. Een prachtige verfilming van het toneelstuk van Carlos Arniches.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Josele Román op televisie komt.

Reageer