Gary Lai

Acteur

Gary Lai is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Sai Lo Cheung

1999 | Drama

Japan/Hongkong SAR van China 1999. Drama van Fruit Chan. Met o.a. Yiu Yuet-ming, Mak Wai-fan, Mak Yuet-man, Robby en Chu Sun-yau.

Uit Hongkong komen niet alleen actiefilms en atletische helden als Jackie Chan, maar ook dit familiedrama dat zich afspeelt tegen de achtergrond van de overdracht van Hong Kong aan China op 1 juli 1997. Schrijver-regisseur Chan gebruikte dat historische moment als de rode draad in een drieluik waarin de verhalen van ontspoorde tieners (Made in Hong Kong) en dolende volwassenen (The Longest Summer) als het ware symbool staan voor de onrust die die ommezwaai met zich meebracht. In dit derde deel gaat het om kinderen, hun onschuld en het verlies daarvan. De 9-jarige Cheung werkt mee in het familierestaurantje wanneer hij op een dag het meisje Fan ontmoet, een illegale Chinese immigrante. Samen bezorgen ze maaltijden en raken zo steeds meer doordrongen van het belang van geld. In een losse stijl en met veel aandacht voor zijn twee kleine acteurs neemt Chan de kijker mee langs verschillende uithoeken van een samenleving in beroering.

Bloodsport 3

1996 | Actiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1996. Actiefilm van Alan Mehrez. Met o.a. Daniel Bernhardt, John Rhys-Davies, James Hong, Pat Morita en Amber Van Lent.

Nadat Alex de vorige keer gewonnen had in een afschuwelijk gevecht, waardoor hij het Kumite zwaard heroverde, wordt hij wederom geconfronteerd met het vooruitzicht om de arena opnieuw te moeten betreden voor een gevecht op leven en dood. Alex`s mentor, Sun (Hong), is vermoord en nu moet hij diens dood wreken en andermaal het Kumite zwaard bemachtigen door deel te nemen aan de Moeder aller Gevechten. Dit actiefilmpje kwam natuurlijk gelijk uit op de videocassette om een poging te wagen de groentjes onder de actiefans in de videotheek te verleiden. Het fantasieloze scenario van James Williams en Steve Tymon is verstoken van iedere denkbare vorm van spiritualiteit. Dit soort films wordt cursorisch en zeer vervelend; we zijn het zat. Genoeg is genoeg! Het camerawerk is van Kevan Lind.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gary Lai op televisie komt.

Reageer