Mizuho Suzuki

Acteur

Mizuho Suzuki is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Nostradamus no Daiyogen

1975 | Sciencefiction, Drama

Japan 1975. Sciencefiction van Toshio Masuda. Met o.a. Tetsurô Tamba, Kaoru Yumi, Toshio Kurosawa, Takashi Shimura en Akihiko Hirata.

Deze rampenfilm trekt na hoeveel waarheid er schuilt in de (op rijm gestelde) voorspellingen, [KL]Centuries[KLE] uit 1555, van de Franse astroloog/fysicus Nostradamus en vindt gemakkelijk bevestiging hiervan in de speciaal voor dit werkje geconstrueerde catastrofes, wat de premisse volledig ondermijnt. Een krankzinnige opeenvolging van monsterachtige planten en (dierlijke) monsters, mutanten en klimatologische rampspoed, rechtstreeks uit Toho's speciale effecten-afdeling, verlucht met noodlotsdialogen van loodzwaar gehalte. Bij tijd en wijle zeer sterk trucagewerk. Ook bekend als PROPHECIES OF NOSTRADAMUS, CATASTROPHE 1999, LAST DAY OF PLANET EARTH en CATASTROPHY 1999.

Kaidan Yukijore

1969 | Fantasy

Japan 1969. Fantasy van Tokuzo Tanaka. Met o.a. Shiho Fujimura, Akira Ishihama, Machiko Ashegawa, Taketoshi Naitô en Mizuho Suzuki.

In de diepte spelonken van een berg zien een jongeman en zijn meester de verschijning waar van de Sneeuwgeest. De verfilming van een van de vele legenden die karakterestiek zijn voor de Japanse mythologie. Mooie beelden en een aannemelijk verhaal.

Nippon Retto

1966 | Misdaad

Japan 1966. Misdaad van Hajime Kumai. Met o.a. Jukichi Uno, Hideaki Nitani, Mizuho Suzuki en Izume Ashikawa.

In de baai van Tokyo wordt een Noordamerikaanse soldaat dood aangetroffen. Wanneer het onderzoek begint, komt er een zaak valsmunterij aan het licht. Een sympathieke Japanse thriller, die doet denken aan de beroemde film van Fuller, HOUSE OF BAMBOO.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mizuho Suzuki op televisie komt.

Reageer