Christian Faber

Regisseur, Acteur

Christian Faber is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Total Force

1997 | Actiefilm, Sciencefiction

Verenigde Staten 1997. Actiefilm van Steven Kaman. Met o.a. Timothy Bottoms, Rustam Branaman, J.D. Rifkin, Morgan Daniel en Frank Stallone.

Een zekere dr. Edmund J. Wellington heeft de nieuwe generatie van militaire wapens ontwikkeld. Satellietstralen die mensen doen veranderen in agressieve moordenaars. Tijdens een demonstratie voor de topadviseurs van het Amerikaanse leger, heeft het nieuwe wapen een onvoorzien effect. Eén van de adviseurs wordt getroffen door een straal en begint met moorden

The Next Step

1997 | Drama

Verenigde Staten 1997. Drama van Christian Faber. Met o.a. Rick Negron, Kristin Moreau, Denise Faye, Taylor Nichols en Gerry McIntire.

In de keiharde danswereld betekent de leeftijd van dertig het einde van de carrière. De egoïstische en overspelige 35-jarige Nick (Negron) zit in een duidelijke ontkenningsfase en probeert alles om zijn dansleven voort te zetten. Trots als hij is op zijn heterostatus tussen de vele homodansers, huppelt hij van de ene vrouw naar de andere. Voormalig danser Rick Negron weet hoe hij zijn danspasjes moet uitvoeren, maar zet een verder empathieloos personage neer. Desondanks zijn de dansscènes (choreograaf Donald Byrd) een lust voor het oog voor de echte dansliefhebber. (VM/VPRO Gids)

Bail Jumper

1989 | Komedie, Thriller

Verenigde Staten 1989. Komedie van Christian Faber. Met o.a. Eszter Balint, B.J. Spalding, Tony Askin, Bo Brinkman en Alexandra Auder.

Redelijk veelbelovende debuutfilm van Faber over een jong stel uit Missouri, dat in aanvaring was met de wet maar die beiden op borgtocht vrij zijn, hoewel ze zich beschikbaar moet houden. Ze gaan er echter vandoor (uiteraard achtervolgd door de politie) met als einddoel New York in de na[KA3]ieve hoop daar op te kunnen gaan in de anonimiteit van de metropool zodat ze zich kunnen ontrukken aan de beklemmende en bedompte sfeer van de provincie. Onderweg doen zich allerlei merkwaardige natuurverschijnselen voor: vloedgolven, meteoorinslagen, wervelstormen, aardbevingen enz. Weliswaar is er fors geknipoogd naar de cultfilm van David (TWIN PEAKS) Lynch WILD AT HEART, maar niettemim bekroond met een regieprijs in 1990.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Christian Faber op televisie komt.

Reageer