Larry Wellington is acteur en componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Something Weird

1967 | Horror

Verenigde Staten 1967. Horror van Herschell Gordon Lewis. Met o.a. Tony McCabe, Elizabeth Lee, William Brooker, Mudite Arums en Ted Heil.

Door een ongeval wordt het gezicht van McCabe ernstig verminkt, maar gelijktijdig bemerkt hij dat hij over telepatische gaven beschikt. Plotseling verschijnt een lelijke heks, Lee, die hem belooft zijn uiterlijk van vroeger weer terug te geven in ruil voor liefde. Ze verandert hem in een adembenemend mooie dame. Samen met de politie tracht McCabe een serie-moordenaar te ontmaskeren. Voor de meester van de splatter-movie bevat deze film opvallend weinig bloederige scènes dat niet door het scenario van James F. Hurley wordt gecompenseerd. Spanning maakt plaats voor verveling. De personages zijn echter heel plezierig uitgebeeld. de fletse fotografie van Andy Romanoff benadrukt het low-budget karakter.

Blast-Off Girls

1967 | Muziek

Verenigde Staten 1967. Muziek van Herschell Gordon Lewis. Met o.a. Dan Conway, Ray Sager, Tom Tyrell, Ron Liace en Dennis Hickey.

VV.

A Taste of Blood

1967 | Horror

Verenigde Staten 1967. Horror van Herschell Gordon Lewis. Met o.a. Bill Rogers, Elizabeth Wilkinson, Thomas Wood, Otto Schlesinger en Lawrence Tobin.

Een Amerikaanse afstammeling van Dracula erft de vloek van het vampirisme. Hij heeft het voorzien op de nazaten van de moordenaars van de oorspronkelijke boze graaf. Regisseur Herschell Gordon Lewis, die de splatter movie zowat heeft uitgevonden, heeft hier een werkje neergelegd dat ver beneden zijn gruwelijkheidsstandaard is. (Hij speelt ook nog een rolletje als zeeman met het belachelijkste Engelse accent, dat je ooit hebt gehoord). De kijkers moeten zich twee uur lang door kleffe dialogen worstelen, uitgesproken door grof geschminkte figuren in kale kamers. Het scanrio is van Donald Stanford. Het camerawerk is Andy Romanoff. Ook bekend als THE SECRET OF DR. ALUCARD.