Mike Erwin is acteur en producer.
Er zijn 4 films gevonden.

She's Too Young

2004 | Drama

Verenigde Staten 2004. Drama van Tom McLoughlin. Met o.a. Alexis Dziena, Marcia Gay Harden en Mike Erwin.

De veertienjarige Hannah is de ideale puber. Ze is een ijverige leerling en de onschuld zelve. Dat verandert wanneer ze door vriendinnen wordt gepusht om seksueel een stapje verder te gaan dan ze eigenlijk wil. Van de een op de andere dag komt Hannah terecht in een wereld vol seks, drank en drugs.

Latin Dragon

2004 | Actiefilm

Verenigde Staten 2004. Actiefilm van Thomas Scott. Met o.a. Fabian Carrillo, Gary Busey, Lorenzo Lamas, Joyce Giraud en Robert LaSardo.

Danny Silva, gedecoreerd oorlogsheld en voormalig geheim agent keert terug naar zijn oude buurt in Los Angeles. Hij ziet daar hoe de corrupte inspecteur Bishop Thorn en diens trawant Frank de plaatselijke bevolking terroriseren met enkele wilde straatbendes die zich bezondigen aan gewelddadige vernielingen, branden en moorden. Samen met de pastoor van zijn oude parochie en zijn voormalige vriendin begint Danny met tegenzin aan een lange verwarrende reis van wraak en genoegdoening en herstelt hij de veiligheid in de wijk.

Blue Hill Avenue

2001 | Misdaad, Drama

Verenigde Staten 2001. Misdaad van Craig Ross jr. Met o.a. Allen Payne, Angelle Brooks, Michael Taliferro, William L. Johnson en Aaron D. Spears.

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal van vier jongens die van onschuldige tieners veranderen in grote criminelen. Tristan, Eddie, Simon en Marlon hebben een hechte vriendschap en weten zich in tien jaar tijd op te werken van onbeduidende drugdealers tot de belangrijkste mannen van Blue Hill Avenue. Martine, de vrouw van Tristan, heeft hem altijd gesteund. Maar wanneer zij zwanger van hem is, wil ze dat hij stopt met zijn criminele activiteiten.

Ulterior Motives

1992 | Thriller, Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1992. Thriller van James Beckett. Met o.a. Mary Page Keller, Thomas Ian Griffith, Ken Howard, Hayward Nishioka en Mitchell Edmonds.

Deze onhandige lowbudget suspense lijkt bijna bedoeld als excuus voor de controversi[KA3]ele anti-Japan Hollywood-productie RISING SUN (1993) van Philip Kaufman met Sean Connery en Wesley Snipes, maar Beckett`s film werd een jaar eerder uitgebracht. Journaliste Erica (Keller) ontmaskert een op het eerste gezicht oosters plan om Amerikaanse defensietechnologie te stelen, maar het blijkt in werkelijkheid een dodelijke samenzwering van de media om Japan in opspraak te brengen. Jay Blaylock (Griffith, die in het gewone leven Keller's echtgenoot is) speelt een priv├ędetective die voor beide kanten werkt. Het scenario is van regisseur Beckett. Het camerawerk van Stephen M. Katz.