Ryutaro Otomo

Acteur

Ryutaro Otomo is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Tampopo

1986 | Komedie

Japan 1986. Komedie van Juzo Itami. Met o.a. Ken Watanabe, Tsutomu Yamakazi, Nobuko Miyamoto, Kôji Yakusho en Kinzo Sakura.

Een chauffeur en zijn bijrijder komen een jonge weduwe te hulp die een winkel heeft waar Japanse vermicelli te koop is. Tot haar klanten behoren buurtbewoners en spitsboeven. Samen proberen ze de perfecte vermicelli te maken. We krijgen zo een aardig kijkje in de Japanse keuken. Enige malen volgen we een willekeurige voorbijganger die iets beleeft dat met eten te maken heeft. Itami schreef zijn eigen scenario en Masaki Tamura stond achter de camera.

Kairyu Daikessen

1968 | Avonturenfilm, Fantasy

Japan 1968. Avonturenfilm van Tetsuya Yamauchi. Met o.a. Hiroti Matsukata, Tomoko Ogawa, Ryutaro Otomo en Bin Amatsu.

Twee geleerden in de occulte wetenschappen proberen elkaar de loef af te steken over de einde van de wereld in het jaar duizend; hun strijd op leven en dood kan pas beslecht worden als zijn een monster veranderen en vechten tot een van hen er dood bij neervalt. Een van de originelere en tot de verbeelding sprekende monster-films, die wonderlijk genoeg minder bekend is gebleven. Sfeer, vormgeving en special effects mogen geslaagd genoemd worden.

Watari

1967 | Avonturenfilm, Actiefilm, Mysterie

Japan 1967. Avonturenfilm van Sadao Funadoko. Met o.a. Ryutaro Otomo, Yoshinobu Kaneko en Chiyoko Honma.

In de 16e eeuw strijden twee groepen ninja's om de macht in Iga. Een heel bescheiden film, die historisch gezien belangrijk is, omdat het een van de eerste ninja-films is. Niet weg te denken uit de martial-arts-films van de periode 1970-1980.

Dai Satsujin

1964 | Avonturenfilm

Japan 1964. Avonturenfilm van Eichi Kudo. Met o.a. Kotaro Satomi, Ryutaro Otomo, Minoru Oki en Shiro Osaka.

Ergens in de 17e eeuw sluit de jonge samoerai Jimbo zich aan bij een volksbeweging tegen de tirannie van Sjogoen Sakai. Typische samoerai-film die alle elementen bevat die voor liefhebbers vereist zijn voor een dergelijke film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ryutaro Otomo op televisie komt.

Reageer