Rod Kei

Acteur

Rod Kei is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Blind Vengeance

1994 | Actiefilm

Verenigde Staten 1994. Actiefilm van Stephen Lieb. Met o.a. Rod Kei, Carl Vanmeter, Cheryl Kalanoc, Pely Ferrer en Sarah Matthews.

Karateleraar Ricky Dirks (Kei) krijgt het zwaar te verduren als hij aanpapt met een van zijn leerlingen. Bovendien verschijnt zijn aartsvijand Tony Minelli (Vanmeter), die vroeger ooit een vriend was, weer ten tonele. Deze maakt zich sterk dat hij in staat is om Ricky voor eens en altijd te verslaan. Pas na de dood van een gemeenschappelijke vijand kunnen de mannen elkaar weer onder de ogen komen. Een domme, banale knokfilm, die op video uitkwam en bestemd is voor een weinig eisend publiek. De onbekende acteurs zullen met recht en reden voor eeuwig onbekend blijven, want van acteren hebben ze geen van allen kaas gegeten. Tot overmaat van ramp zijn zelfs de gevechtsscènes niet eens spannend. De rotzooi werd geschreven door Matt Diagoshue. De fotografie is van Bob Kronovet, die tevens als producent optrad. Beslist te mijden voor iedereen, die over een iezeltje piezeltje goede smaak beschikt.

Ring of Fire

1992 | Actiefilm

Verenigde Staten 1992. Actiefilm van Richard W. Munchkin. Met o.a. Don 'The Dragon' Wilson, Maria Ford, Vince Murdocco, Dale Jacoby en Eric Lee.

Deze gebruikelijke oosterse vechtsport-film is tegen vooroordelen. De Aziatische kickbokser Wilson wordt verliefd op een typisch Amerikaanse schoonheid, Ford. Dit ontketent een strijd tussen de vrienden van de held uit Chinatown en de onverdraagzame broer van de heldin, een surfer (en kickbokser), en zijn blanke bende. De film, hoe oprecht ook, is nogal saai voor wat men in dit genre gewend is. De kijker van dit soort films zoekt in elk geval niet op deze plek naar essenti√ęle, menselijke thema's. Let op: van het meisje wordt beweerd dat zij 22 jaar oud is. Toch werd haar vader in WO II vermoord door de Japanners! Het draaiboek is van Munchkin zelf en Jake Jacobs. Ook bekend als BLOODFIST FIGHTER 2.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rod Kei op televisie komt.

Reageer