Yoshinori Chiba

Producer

Yoshinori Chiba is producer.
Er zijn 2 films gevonden.

Gokudo sengokushi: Fudoh

1996 | Misdaad

Japan 1996. Misdaad van Takashi Miike. Met o.a. Shosuke Tanihara, Kenji Takano, Marie Jinnho, Tamaki Kenmochi en Miho Nomoto.

Riki Fudoh (Tanihara) is een modeltiener, maar onder dat gepolijste oppervlak schuilt een hart dat verteerd wordt door haat. Toen hij zeven was zag hij hoe zijn oudere broer vermoord werd door zijn eigen vader. Sindsdien droomt hij er enkel van om zich te wreken op zijn verwekker en diens Yakuza-collega's. In het grootste geheim heeft Riki zijn eigen bende opgericht en methodisch en met niets ontziende wreedheid begint hij de mafia- bazen uit te roeien. Een keiharde Japanse gangsterfilm die zeker niet geschikt is voor mensen met een zwakke maag, want de wreedaardige scènes volgen elkaar op in een razende snelheid en laten niets aan de verbeelding over. Een jonge, enthousiaste cast steelt behoorlijk de show. Toshiyuki Morioka en Miike baseerden het scenario op een populaire strip van Hiroshi Tanimura, die een beeld schetste van de onbekende wereld van de Japanse georganiseerde misdaad. Verantwoordelijke voor de fotografie is Hideo Yamamoto. Internationale titel: FUDOH: THE NEW GENERATION. Scope. Dolby Stereo.

Eko Eko Azarak II

1996 | Horror, Fantasy

Japan 1996. Horror van Shimako Sato. Met o.a. Kimika Yoshino, Wataru Shihodo, Hideyo Amamoto en Chieko Shiratori.

Honderd jaar nadat de Saiga Clan een afgelegen bergdorp met zwarte magie van de aardbodem deed verdwijnen ontdekt een archeoloog het gemummificeerde lichaam van een vrouw op de plaats waar dit dorp ooit gevestigd was. Het is het lijk van de boze heks Kirie en door een zegel te verbreken komt ze terug tot leven. Ze weet wat haar te doen staat: het tienermeisje Misa Kuroi (Yoshino) doden dat, zonder dat ze het zelf weet, behept is met sterke magische krachten. Samen met Saiga (Shihodo), de enige overlevende van de slachting van destijds, moet het meisje de strijd aanbinden tegen de overmachtige heks. Sequel op WIZARD OF DARKNESS die vooral liefhebbers van Manga zal aanspreken. Evenals de originele film zijn het vooral de schitterende speciale effecten die het belangrijkste aantrekkingspunt vormen in dit verhaal over hekserij waarbij dimensies nog weinig rol spelen. Je vind dit onzin of je wordt er sterk door geboeid, er is geen tussenweg. Het scenario van Shamako Sato is gebaseerd op een stripverhaal van Shin'Ichi Koga. Fraaie fotografie van Shoei Sudo. Internationale titel: BIRTH OF THE WIZARD. Scope, Dolby Stereo SR.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Yoshinori Chiba op televisie komt.

Reageer