Antonio Salines

Acteur

Antonio Salines is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

La quindicesima epistola

1998 | Misdaad, Mysterie, Thriller

Duitsland/Italië 1998. Misdaad van José Maria Sanchez. Met o.a. Mario Adorf, Thekla Carola Wied, Daniele Liotti, Debora Caprioglio en Massimio Wertmüller.

Er worden twee moorden in een benedictijns vrouwenklooster gepleegd. Commissaris David Segre komt niet ver met zijn onderzoek omdat hij op een muur van stilzwijgen stuit. De biechtvader van de nonnen, pater Zefferino, lijkt een verdachte te zijn als blijkt dat één van de slachtoffers een nichtje van hem was die hem wilde chanteren. Maar dan wordt er een aanslag op de pater gepleegd

Liebeskonzil

1982 | Drama

Duitsland 1982. Drama van Werner Schroeter. Met o.a. Antonio Salines, Kurt Raab, Magdalena Montezuma, Renzo Rinaldi en Margit Garstensen.

Het lijkt of Schroeter zijn vaste greep dreigt te verliezen op de uitbundige filmoperastijl, zoals hij die ontwikkelde. Of was Oscar Panizza's antikatholieke toneelstuk Concile d'Amour een te gemakkelijke uitdaging?

La sculacciata

1976 | Erotiek, Komedie

Italië 1976. Erotiek van Pasquale Festa Campanile. Met o.a. Sydney Rome, Antonio Salines en Gino Pernice.

Een getrouwd stel zit in een crisis. Ze houden nog heel veel van elkaar, maar op een of andere manier is hun verhouding niet bevredigend en de man wordt langzaam impotent. De vrouw probeert alles, ze raadpleegt vrouwenbladen en gespecialiseerde tijdschriften, maar niets helpt. Ten einde raad gaat ze naar een huwelijksadviseur die haar aanraadt met haar man naar buiten te gaan om hun verloren harmonie terug te vinden. Aardige komedie. De lieftallige Rome is niet zuinig met bloot.

Matalo!

1970 | Western

Spanje/Italië 1970. Western van Cesare Canevari. Met o.a. Lou Castel, Corrado Pani, Antonio Salines, Luis Davila en Claudia Gravy.

Een jongeman uit Europa sluit zich aan bij bandieten. Zijn bende berooft een postkoets en duikt onder met de buit in een spookstadje, waar onderlinge twisten het gezelschap uitdunnen. Deze vrij sadistische spaghetti-western bewandelt nog eens de bekende paden. Ook bekend als THEY CALLED HIM MATALO.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Antonio Salines op televisie komt.

Reageer