Luciano Tajoli

Acteur

Luciano Tajoli is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Ascoltami

1956 | Drama, Muziek

Duitsland/Italië 1956. Drama van Carlo Compogalliani. Met o.a. Luciano Tajoli, Janet Vidor, Joachim Fuchsberger, Peter Carsten en Laya Raki.

Een ooit succesvolle zanger keert berooid in Napels terug en herkent daar in een eenvoudig havenarbeider zijn onwettige zoon die zijn vocale talenten heeft geërfd. Deze is nietsvermoedend in de bende van een misdadige nachtclubeigenaar verzeild geraakt. Daardoor mist hij de kans om in een radio-uitzending op te treden, maar zijn vader vervangt hem voor de microfoon. Dit muzikale melodrama rond de inmiddels vergeten tenore napolitano Tajoli lijkt zich door de Duitse co-produktie-acteurs in Hamburg i.p.v. in Napels af te spelen, maar liefhebbers van zoetgevooisde sentimentaliteit komen zonder meer aan hun trekken.

La porta dei sogni

1955 | Drama, Familiefilm

Italië 1955. Drama van Angelo D'Alessandro. Met o.a. Maria Frau, Eloisa Cianni en Luciano Tajoli.

In een Italiaanse provinciestad wil een aantal jonge mensen uit hun gewone, eentonige bestaan ontsnappen. Interessant verhaal over de rusteloze jeugd die op zoek is naar opwinding en vermaak. Totdat sommigen van hen ook daar weer dodelijk door verveeld raken. Plichtmatig acteerwerk. De regie kan ermee door, maar daarmee is ook alles gezegd.

Il romanzo della mia vita

1952 | Biografie, Drama

Italië 1952. Biografie van Lionello De Felice. Met o.a. Luciano Tajoli, Giulietta Masina en Antonella Lualdi.

Zanger Luciano Tajoli weigert altijd in het openbaar op te treden, omdat hij zich schaamt voor zijn handicap. Hoewel niemand hem ooit heeft gezien, gaat zijn carrière toch van start op de radio. Als hij echter incognito kennismaakt met Maria, verandert de liefde zijn leven.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Luciano Tajoli op televisie komt.

Reageer