Mark Collver is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Alien Files

1999 | Sciencefiction, Erotiek

Verenigde Staten 1999. Sciencefiction van Rolfe Kanefsky en Rolfe Kanefsky. Met o.a. Mark Collver, Kira Reed, Gabriella Hall, William Knight en Robert Donovan.

Een serie ongewone vertellingen waarin het sensuele wordt verenigd met het bovennatuurlijke en erotiek hand-in-hand gaat met het onverklaarbare

Don't Sleep Alone

1997 | Mysterie, Thriller

Verenigde Staten 1997. Mysterie van Tim Andrew. Met o.a. Lisa Welti, Doug Jeffrey, Tony Guma, Robert Donavan en Neil Delama.

Julia Timmons beweert dat ze het slachtoffer is van meerdere aanvallers. Met haar tengere figuurtje en haar schoonheid, komt ze overtuigend over op detective Greg Dalton. Maar iets in haar verhaal klopt niet helemaal. Misschien is het de gekke manier waarop mannen dood gaan nadat ze een nacht met haar hebben doorgebracht. Misschien is het haar duistere verleden. Dan ontdekken detective Dalton en zijn partner een groot geheim dat in verband staat met het overlijden van de mannen

There's Nothing Out There

1991 | Horror

Verenigde Staten 1991. Horror van Rolfe Kanefsky. Met o.a. Craig Peck, Wendy Bednarz, Mark Collver, Bonnie Bowers en John Carhart 3d.

Geslaagde satire op tienergriezelfilms, gedraaid door 21- jarige Kanefsky. Tiener Peck heeft 'alle' horrorfilms op video gezien en weet dus precies hoe moet gereageerd worden wanneer een buitenaards monster zijnkameraden begint op te vreten en de meiden verandert in zombies! Verbazingwekkende Kanefsky kent niet alleen de clich├ęs van de B-films, hij weet ze ook effici├źnt aan te wenden om verschillende filmgenres belachelijk te maken.