Ron Williams

Acteur

Ron Williams is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Klinik unter Palmen - Kuba: 1. Todfreunde

2001 | Drama

Duitsland 2001. Drama van Otto Retzer. Met o.a. Klausjürgen Wussow, Uschi Glas, Gerd Silberbauer, Wolf Roth en Konstantin Graudus.

Het zevende drietal in de reeks. Dr. Frank Hofmann (Wussow) gaat met vakantie naar Cuba en op de laatste dag belandt hij in een ziekenhuis omdat de taxi, waarin hij zat over de kop sloeg. Dr. Helen Berger (Glas) die de kliniek op Cuba runt, is wel blij met haar lichtgewonde pati[KA3]ent zonder papieren (die bij het ongeluk verloren zijn gegaan), want ze zit dringend om een chirurg verlegen. De haar toegezegde dokter Westendorp (Tidof) is een rijkeluis zoontje dat juist met zijn jonge vrouw Maren (Thurnau) en studievriend Jan Ahrens (Graudus) een zeiltocht door de Cara[KA3]ibische zee maakt. Aan boord gebeuren er enkele onverkwikkelijke dingen op het relatievlak en Peter Westendorp kan niet van de de tabletten afblijven. Hij verdwijnt, maar of dat voorgoed is, weten we pas in het volgende deel NACHT [KA3]UBER HAVANA alsmede of Dr. Hofmann op honk terugkeert; eveneens of Dr. Berger eindelijk Michel Cornu (Silberbauer), de slonzige Fransman, leert accepteren als revolutionaire arts. Het scenario van René-Rolf Schneider is nog meer van hetzelfde met schmierend spel dat op zijn elfendertigst wordt gespeeld. De Duitse kijker echter vreet het en geniet ervan; hij krijgt er nimmer genoeg van. Het camerawerk is van Mike Gast.

De bom tikt

1993 | Drama

Duitsland/Zwitserland/Oostenrijk/Nederland 1993. Drama van Thorsten Näter. Met o.a. Julia Grimpe, Frank Stieren, Maiko Kemper, Ulrich Matschoss en Udo Schenk.

Realistisch, sociaal drama gesitueerd in het milieu van rechts-extremistische jongeren. Stieren is de zoon van een plaatsvervangend burgemeester in een plaatsje in de voormalige DDR. Hij revolteert tegen asielzoekers en gastarbeiders. Zijn zus, Grimpe, is een gevierd radiomaakster, die aan de andere kant van de barrière staat. Stieren geraakt verstrikt in een netwerk van skinheads en neo-nazi's en zijn zus Grimpe probeert hem daaruit te halen. Deze Nederlands-Duits-Oostenrijks-Zwitserse coproductie gaat mank aan overdosis aan research en een te dik aangezet script van regisseur Näter. Opnames op lokaties in Duitsland, België, Frankrijk en Nederland. Camerawerk van Dragan Rogulj.

Il ragazzo dal kimono d'oro 5

1992 | Actiefilm

Italië 1992. Actiefilm van Fabrizio De Angelis. Met o.a. Ron Williams, Dorian D. Field, Richard Goone en Marty Wright.

De vijfde film in de serie, en verreweg de slechtste. Het gaat steil bergafwaarts met deze reeks, waaraan nodig een einde moet komen. In de V.S. zijn Larry (Williams) en z`n verloofde Betty (Field) eerstejaars studenten. Maar Jeff (Goone) kan nog steeds niet vergeten dat hij vorig jaar van Larry verloren heeft in een karate-duel. Hij weet Alabama Bull (Wright) over te halen Larry uit te dagen. Terwijl Larry zich voorbereidt op de wedstrijd, wordt zijn verloofde gekidnapt.

Il ragazzo dal kimono d'oro

1992 | Actiefilm

Italië 1992. Actiefilm van Fabrizio De Angelis. Met o.a. Ron Williams, Dorian D. Field, Richard Goon, Margie Murphey en Christopher Alan.

Een miniserie van zes afleveringen van elk 90m. Deze tv-serie werd gemaakt naar aanleiding van vijf filmseries met dezelfde titel. Larry Jones (Williams) woont in Florida en studeert aan de Fort Lauderdale University. Onder begeleiding van zijn meester Nasura (Goon) beoefent hij de karatesport, waarin hij de 'gouden kimono' heeft gewonnen. Deze onderscheiding is de oorzaak van veel problemen. Deze titel symboliseert Larry's 'onoverwinnelijkheid', waardoor elke jonge vechtsporter hem wil uitdagen. Larry's meester leert hem hoe hij deze Oosterse techniek alleen voor nobele doeleinden moet gebruiken. Uiteindelijk zegeviert het goede natuurlijk over het kwade. De vechtscènes munten uit door de choreografie, maar het acteren stelt niet veel voor. Larry Ludman is een pseudoniem van Fabrizio De Angelis.

Il ragazzo dal kimono d'oro 4

1991 | Actiefilm

Italië 1991. Actiefilm van Fabrizio De Angelis. Met o.a. Ron Williams, Dorian D. Field, Christopher Alan, Richard Goon en Katy Johnson.

Het derde vervolg op een film, die eigenlijk helemaal geen vervolg had mogen hebben. Larry Jones (Williams) en zijn vriendin Betty Nolan (Field) vieren het begin van het nieuwe schooljaar in Jones' Martial Art Master's Restaurant, waar ze een jonge karate- kampioen uit Korea ontmoeten. De halfgare zus van Jones valt op de Koreaan die, voor een weddenschap, doet alsof hij het danig van haar te pakken heeft. Het vernederde meisje loopt weg van huis. Volgen een paar rondjes Oosterse vechtkunst, waarin broer Jones de Koreaan een lesje leert. Heel vermoeiend allemaal.

Il ragazzo dal kimono d'oro 3

1991 | Actiefilm

Italië 1991. Actiefilm van Fabrizio De Angelis. Met o.a. Ron Williams, Dorian D. Field, Christopher Alan, Richard Goon en Katy Johnson.

Larry Jones (Williams) woont in de V.S. Hij is een rustig, onopvallende joch dat het liefst rondtoert op zijn crossfiets. Als hij op een andere school komt, sluit hij vriendschap met een jongen, die nogal eens gepest wordt door een stelletje nozems onder leiding van een karate-expert. Larry wil zijn vriendje helpen, maar noch aan hem noch aan zijn vriendinnetje wil hij zijn geheim verraden. Hij is namelijk kampioen in de oosterse vechtkunst. Prima actiescenes, maar de makers van deze film zijn niet te betrappen op enige vorm van originaliteit.

Das Brot des Siegers

1988 | Documentaire, Drama

Duitsland 1988. Documentaire van Peter Heller.

In een mengsel van documentaire en speelfilm probeert Heller de strategie van de succesvolle Amerikaanse hamburger-producent MacDonald te analyseren. Interviews en reportages ontmaskeren de twijfelachtige bedrijfsvoering van de onderneming, en de niet te onderschatten invloed daarvan op de eetcultuur. Een raamvertelling met Ron Williams verlevendigt de documentaire. Ook bekend als DIE SCHLACHT UM DIE MAGEN DER WELT.

Kunyonga

1987 | Actiefilm, Misdaad

Duitsland 1987. Actiefilm van Hubert Frank. Met o.a. Ron Williams, Julia Kent, Christoph Eichhorn, Paul Breitner en Werner Kreindl.

Een reporter van een sensatieblad vliegt naar Kenia om een man, die vastzit op verdenking van moord, uit de gevangenis te bevrijden. De actie slaagt, maar verdere ondoorzichtige gebeurtenissen leiden tot nieuwe, gevaarlijke verwikkelingen. Een middelmatige actie- en spektakelfilm. Ook bekend als MORD IN AFRIKA.

Die Stadtpiraten

1985 | Familiefilm, Avonturenfilm

Duitsland 1985. Familiefilm van Rolf Silber. Met o.a. Ron Williams, Julia Martinek, Philip Spohn, Thomas Nowald en Roy Scholz.

De stadspiraten, een jeugdbende uit Berlijn, weten weer eens niet wat zij in het weekend zullen gaan doen. Het jongste bendelid, Bazille leent, omdat hij hem dringend nodig heeft, een zilveren koffer. Die is van luitenant Lee Collins en de inhoud is 'Top Secret'. En reeds is de jacht op de koffer in volle gang. Over hoe de luitenant tenslotte toch nog aan de koffer komt, en hoe het geheim achter de koffer wordt opgehelderd, vertelt deze sprankelende, vlotte komedie vol actie en humor. Scenario van regisseur Silber. Camerawerk van Wolfram Seibt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ron Williams op televisie komt.

Reageer