Vera Krouska

Acteur

Vera Krouska is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

To Ema Ton Agalmaton

1982 | Drama

Griekenland 1982. Drama van Tony Lycouressis. Met o.a. Vera Krouska, Richard Svare, Giorgos Ninios, Ilias Logothetis en Eva Kotamanidou.

Er wordt een archeologisch museum geopend, terwijl tegelijkertijd plannen gemaakt worden om het industriële gebied nieuw leven in te blazen. Plotseling houden drie ontsnapte gevangenen uit een jeugdgevangenis zich schuil in het museum. Ze gijzelen een aantal beelden. Ze dreigen de beelden te vernielen als hun eisen niet ingewilligd worden. Een zwak verhaal. USA-titel: MUSEUM PIECES.

The Irreconcilable

1980 | Drama

Griekenland 1980. Drama van Andreas Thomopoulos. Met o.a. Betty Livanou, Vera Krouska en Paulos Sideropoulos.

We zien een generatie die in onschuld, eerlijkheid en vrede gelooft en die het leven in wil richten volgens die ideologie. De film is zwak; hetzelfde onderwerp is wel eens beter uitgewerkt.

Hrysomallousa

1979 | Drama

Griekenland 1979. Drama van Tonis Lykouresis. Met o.a. Antonis Katsaris, Vangelis Kazan en Vera Krouska.

Het ontbreekt de eerste film van deze regisseur aan fantasie. Het verhaal gaat over het hedendaagse leven op Zanthe, een Ionisch eiland, dat eens beroemd was vanwege zijn verfijnde samenleving, maar nu het slachtoffer is van verlatenheid en decadentie. USA-titel: THE GIRL WITH THE GOLDEN HAIR.

Passi di morte perduti nel buio

1977 | Misdaad

Italië 1977. Misdaad van Maurizio Pradeaux. Met o.a. Robert Webber, Leonard Mann, Vera Krouska en Nino Maimone.

Athene is in rep en roer door een psychopatische moordenaar die zijn slachtoffers om zeep helpt met een scheermes. De gebruikelijke hardheid van de Italianen in hun gangster- en politiefilms die na de spaghetti-western bij dozijnen geproduceerd worden. Ook bekend als DEATH STEPS.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Vera Krouska op televisie komt.

Reageer