Sara Guash is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Cuarto de hotel

1952 | Drama

Mexico 1952. Drama van Adolfo Fernández Bustamente. Met o.a. Lilia Prado, Roberto Cañedo, Sara Guash en Gilberto González.

Als haar man niet terugkeert naar het hotel waar zij verblijven, moet een pas getrouwde vrouw werken als dienstmeisje om de rekening te betalen. Ze wordt ook nog achtervolgd door de eigenaar die misbruik van haar wil maken. Destijds ging het gerucht dat Buñuel deze film zou regisseren: waarschijnlijk zou het resultaat dan beter zijn geweest dan dit wulpse melodrama.

Pasionaria

1951 | Drama

Mexico 1951. Drama van Joaquín Pardavé. Met o.a. Meche Barba, Fernando Fernández, Sara Guash en Carlos Múzquiz.

Als zij een inbraak plegen bij een chemicus ontdekken twee dieven dat diens kunstmestfabriek een dekmantel is voor een handel in verdovende middelen. Niets vermeldenswaardigs.

Amor vendido

1950 | Drama

Mexico 1950. Drama van Joaquín Pardavé. Met o.a. Fernando Fernández, Meche Barba, Oscar Pulido en Sara Guash.

Een danseres vermoordt de man die haar heeft aangerand en afgeperst om een vriend te redden. De film is veel te ingewikkeld.

Amedia luz

1946 | Drama, Musical

Mexico 1946. Drama van Antonio Momplet. Met o.a. Hugo del Carril, Sara Guash en Carmen Montejo.

Een arme tangozanger gaat optreden in het eenvoudige etablissement van madame Fru Fru, waar hij na korte tijd beroemd wordt. Dit is zonder meer een aardige film omlijst met zeer goede tangomuziek.

La Mujer legítima

1945 | Drama

Mexico 1945. Drama van Juan J. Ortega. Met o.a. Sara Guash, Isabela Corona, Alberto Galán en Esther Luquín.

Een weduwnaar hertrouwt met het meisje op wie hij vroeger verliefd was, en roept daarmee de haat over zich van haar dochter. Slecht, slecht, slecht.

El Rey se divierte

1944 | Komedie

Mexico 1944. Komedie van Fernando de Fuentes. Met o.a. Fernando Soler, Sara Guash, Tomás Perrín en Andrés Soler.

Het verhaal van een afgezette koning, enigszins lichtzinnig, en een opofferingsgezinde koningin. Voortreffelijke regie van een zeer vermakelijke film.