Suzy Vernon

Acteur

Suzy Vernon is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Touche à tout

1935 | Komedie

Frankrijk 1935. Komedie van Jean Dréville. Met o.a. Fernand Gravey, Suzy Vernon, Colette Darfeuil, Palau en Jules Berry.

Een van de eerste speelfilms van deze filmer, die zich niet lang daarna zou ontpoppen als een zeer creatief vakman. Deze geschiedenis over een jonge middelbare school-frik, die plotseling een rijke erfgenaam blijkt te zijn en zich in een paleis aan de Côte d'Azur aan liefdadigheid gaat doen, gaat in de fout door telkens in herhalingen te vervallen. Ook het scenario, gemaakt door ene Roger Ferdinand, is weinig fantasierijk. De regie wordt evenwel gered door de redelijke acteurs, die min of meer extravagante personages neerzetten, terwijl - in tegenstelling tot wat men zou kunnen denken - de 'Côte' in zwartwit gefilmd nog heel aanlokkelijk is. De beelden zijn van L.H. Burel.

Pour être aimé

1933 | Komedie

Frankrijk 1933. Komedie van Jacques Tourneur. Met o.a. Pierre-Richard Willm, Suzy Vernon, Marguerite Moreno, Colette Darfeuil en Paulette Dubost.

Tweede lange speelfilm van Jacques Tourneur, en niet zo best vanwege het scenario vol stoplappen van Jacques Cèrier. Toch is deze film vandaag de dag beslist nog het bekijken waard, omdat er aangenaam in gespeeld wordt en vooral omdat hij niet in gebabbel ontaardt zoals zovele van de eerste geluidsfilms.

Boy

1925 | Drama

Spanje 1925. Drama van Benito Perojo. Met o.a. Juan de Orduña, Manuel San Germán, Suzy Vernon en Joaquín Carrasco.

Een jonge dromer wordt bedreigd door ernstige morele en materiële gevaren. Een moraliserend drama, dat echter door de cinematografische uitvoering een van de klassiekers van de Spaanse stomme film is geworden.

Visages d'enfants

1924 | Familiefilm

Zwitserland 1924. Familiefilm van Jacques Feyder. Met o.a. Jean Forest, Victor Vina, Jean-Marie Laurent, Henry Duval en Suzy Vernon.

Een simpel verhaal waarin kinderen de belangrijke rollen spelen. Het scenario doet er niet veel toe. Toch het bekijken waard dankzij het talent van regisseur Feyder die de jonge spelers op een goede manier natuurlijk en expressief weet te regisseren. Maar ook dankzij de geweldige fotografie van Henri Burel die geweldige plaatjes weet te maken van het landschap van de Haut-Valais.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Suzy Vernon op televisie komt.

Reageer