Patsy Garrett

Acteur

Patsy Garrett is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Dennis the Menace

1987 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1987. Komedie van Doug Rogers. Met o.a. Victor DiMattia, William Windom, Patricia Estrinn, James W. Jansen en Barton Tinapp.

Na de succesvolle tv-serie uit de jaren 1960-70 duikelt wervelwind Dennis weer neer op het scherm. Het begint allemaal wanneer de zes-jarige schelm een dinosaurusbeen opgraaft in de ouderlijke tuin. Een vriend van papa, beroemd dinosaurusjager, hoopt nog meer botten op te graven. De hele buurt heeft er last van, maar vooral ook van de streken van Dennis. Ongeïnspireerd scenario vol nietszeggende momenten, geschreven door K. C. Dee en Jack Mendelsohn, naar een verhaal van Dee, Bruce Kalish en David Garber. De strip van Hank Ketcham wordt onrecht aangedaan door een totaal gebrek aan enige vorm van humor. De Dennis van dienst is onuitstaanbaar en heeft geen greintje charisma. Fotografie is van Arledge Armenaki en Randy Edelman componeerde enkele melodieuze thema's. Een bioscoopfilm volgde in 1993.

For the Love of Benji

1977 | Familiefilm, Komedie, Drama

Verenigde Staten 1977. Familiefilm van Joe Camp. Met o.a. Benji, Patsy Garrett, Cynthia Smith, Allen Fiuzat en Ed Nelson.

Sinds hij de kinderen heeft bevrijd van hun ontvoerders, wil de intelligente hond Benji dicht in de buurt van Paul (Fiuzat) en Cindy (Smith) blijven. Wanneer de familie de warme zon van Griekenland gaat opzoeken, gaat Benji mee. De toeristische rust is echter van korte duur, want enkele spionnen hebben het op hen gemunt, daar Benji op zijn poot een geheime formule heeft staan die ze koste wat het kost te weten willen komen. Leuk amusement voor de hele familie, met de populairste hond sinds Lassie in zijn tweede filmavontuur. Het scenario van Camp en Ben Vaughn zit vol actie, maar er wordt geen overdreven geweld getoond. Bovendien krijg je prachtige beelden van Griekenland, geserveerd door Don Reddy. Gevolgd door OH, HEAVENLY DOG!

Benji

1974 | Avonturenfilm, Familiefilm, Komedie, Drama

Verenigde Staten 1974. Avonturenfilm van Joe Camp. Met o.a. Peter Breck, Deborah Walley, Edgar Buchanan, Frances Bavier en Patsy Garrett.

Onschuldige film voor het hele gezin rond de lieve, slimme, onafhankelijke hond Benji die zijn tijd het liefst doorbrengt met twee kinderen die hem met behulp van een kokkin allerlei lekkers toestoppen. Juist op het moment dat hij de 'teef van zijn leven' ontmoet, worden de kinderen gekidnapt en moet hij kiezen tussen zijn liefje en de kinderen. Een klassiek scenario van Camp zelf dat de jeugd ongetwijfeld zal aanspreken. Hun hart wordt zeker gestolen door de sympathieke viervoeter. Don Reddy verzorgde de fotografie en de titelsong 'I feel Love' van Euel en Betty Box was goed voor een Oscarnominatie. Twee vervolgen: FOR THE LOVE OF BENJI en BENJI, THE HUNTED.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Patsy Garrett op televisie komt.

Reageer